Opruimheldin Marie Kondo stopt zelf met opruimen

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:41- Foto:

Netflix

Opruimgoeroe Marie Kondo, vooral bekend door haar Netflix-serie ‘Tidying up with Marie Kondo’, staat momenteel in de spotlights na een onverwachte uitspraak. Ze heeft het opruimen immers zélf “een beetje heeft opgegeven”. “Mijn huis is rommelig”, klinkt het nu.

Het was een wereldwijd succes in 2019, maar de Netflix-serie van Marie Kondo heeft blijkbaar niet zo veel effect gehad op haar eigen leven. In een recent interview heeft Marie Kondo immers onthuld dat haar huis er rommeling bijligt en dat ze het opruimen zelf “een beetje heeft opgegeven”.

“De opruimkoningin ruimt niet meer zoveel op na de geboorte van haar derde zoon. Mijn huis is rommelig. Opruimen betekent omgaan met alle dingen in je leven. Dus wat wil je echt op orde brengen? Mijn huis is rommelig, maar de manier waarop ik mijn tijd doorbreng is de juiste manier voor mij op dit moment in deze fase van mijn leven. Tot nu toe was ik een professionele opruimer, dus ik deed mijn best om thuis alles altijd netjes te houden. Ik heb dat op een goede manier voor mij opgegeven. Nu realiseer ik me dat het voor mij belangrijk is om tijd met mijn kinderen thuis door te brengen.”

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer