Deze 'Big Brother'-bewoner heeft het huis verlaten

Karen Luiken-29 januari 2023 om 07:38

Het ‘Big Brother’-huis kreeg er deze week met Ias en Jacqueline twee nieuwe bewoners bij, maar heeft gisterenavond ook afscheid moeten nemen van een andere deelnemer. Rob, Danny en Ilse waren genomineerd en liepen dus het gevaar naar huis gestuurd te worden. Een nachtmerrie die helaas werkelijkheid werd voor Ilse. Zij kreeg de minste stemmen en moest het huis daarom verlaten. “Mijn hoogsensiviteit heeft het me moeilijk gemaakt”, zegt Ilse bij haar vertrek.

Voor de overige bewoners wordt het de aankomende dagen zeer verwarrend. Big Brother heeft deze week namelijk omgedoopt tot ‘confusion week’. En dat het menens is, bleek al meteen na het afscheid van Ilse. De huismeester kwam met een plottwist door de bewoners nú al opnieuw te laten nomineren. Normaal gesproken gebeurt dat pas wat later in de week. Kijk mee:

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer