Opnames vierde 'Spider-Man' starten later dit jaar

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 16:53

Hoewel het eerst leek dat het over en uit zou zijn voor Peter Parker (aka Spider-Man) na 'No Way Home', lijkt er dan toch nog een vervolg te komen. Insiders bij Marvel hebben immers laten slippen dat de opnames van een vierde film later dit jaar zullen starten.

Het is al een tijdje geweten dat Tom Holland een monsterdeal tekende bij Marvel voor nóg eens zes films. Insiders beweren dat het dan zal gaan om drie nieuwe 'Spider-Man'-films en drie verschijningen in andere films die zich afspelen in het MCU (Marvel Cinematic Universe).

En fans van onze Spidey zullen niet zó lang meer hoeven wachten. Want als we enkele bronnen mogen geloven, zouden de opnames van de nieuwe film deze zomer al starten. Let wel: dit is nog niet 100% bevestigd door Marvel zelf.

Check hieronder ook nog eens de trailer van de derde en laatste 'Spider-Man'-film: 'Spider-Man: No Way Home'.

Nieuwe actiefilm 'Twisters' breekt record

Karen Luiken-22 juli 2024 om 07:00

De nieuwe actiefilm ‘Twisters’ heeft een record verbroken. Het vervolg op ‘Twister’ uit 1996 heeft in de Verenigde Staten in het eerste weekend sinds de release 74,6 miljoen dollar opgehaald en pakt daarmee de beste opening voor een natuurrampfilm uit de geschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

‘Twisters’ stoot met deze prestatie ‘The Day After Tomorrow’ van zijn troon. Die film, afkomstig uit 2004, bracht in het eerste weekend 68,4 miljoen dollar op en stond sindsdien op de eerste plek van natuurrampfilms met het beste openingsweekend.

‘Twisters’ gaat over een tornadojager en meteoroloog die na een verschrikkelijk avontuur van een paar jaar geleden, waarbij meerdere vrienden om het leven kwamen, wordt overgehaald om terug te keren naar Oklahoma om met een nieuw team en nieuwe technologieën op tornado’s te jagen. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones en Glen Powell.

Komst nieuwe 'Spider-Man'-film bevestigd

Karen Luiken-22 juli 2024 om 06:55

Het nieuws waarvan we hoopten dat het zou komen, is nu dan ook echt hier. Er is een nieuwe film over ‘Spider-Man’ in de maak. Producent Kevin Feige heeft in een gesprek met Gizmodo de komst van het project bevestigd.

“Producent Amy Pascal en ik werken eraan”, zegt Kevin Feige over de nieuwe film. “We hebben schrijvers die ons relatief snel een concept gaan leveren.”

Het gaat om de vierde ‘Spider-Man’ met Tom Holland in de hoofdrol. De laatste keer dat de acteur in de huid kroop van de superheld, was in ‘Spider-Man: No Way Home’, waar hij in 2021 samen met de voormalige ‘Spider-Man’-vertolkers Andrew Garfield en Tobey Maguire in te zien was.

Het is nog niet bekend wat de verhaallijn van de nieuwe film gaat worden en wanneer we het eindresultaat kunnen verwachten.

Ontdek meer