Stormloop op Belgische Tomorrowland-tickets

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 16:50

Was jij van plan om deze zomer naar Tomorrowland te gaan, maar heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Dan ben je zeker niet alleen. De voor het Belgische publiek voorbehouden tickets voor de volgende editie van Tomorrowland, zijn volledig uitverkocht.

"De Belgische tickets voor Tomorrowland 2023 waren op 20 minuten de deur uit", laat de organisatie weten. Belgen kregen een dag vroeger de kans om tickets te kopen, maar die waren dus in amper 20 minuten de deur uit. Nu is het de beurt aan de internationale gasten.

Tomorrowland zal dit jaar weer twee weekends doorgaan: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer