Tobey Maguire hoopt op comeback als Spider-Man

Karen Luiken-28 januari 2023 om 09:12

Tobey Maguire heeft zijn Spider-Man-verleden nog niet achter zich gelaten. De acteur heeft in een interview met Marvel door laten schemeren dat hij het personage dolgraag nog een keer zou willen spelen.

Tobey was tussen 2002 en 2007 drie keer te zien als Spider-Man. Daarna nam Andrew Garfield het van hem over en inmiddels speelt Tom Holland de superheld al een tijdje. In de laatste film ‘Spider-Man: No Way Home’ waren ze alle drie te zien.

Die comeback beviel Tobey blijkbaar wel, want hij zegt nu dat hij zonder twijfel nog een keer in het Spider-Man-pak zou kruipen. “Ik hou van deze films”, zo klinkt het. “Als ze me zouden bellen en zouden vragen of ik een nieuwe film of scène wil doen, zou ik ja zeggen.”

Datzelfde deed hij ook toen hij de vraag kreeg om een rol te spelen in ‘Spider-Man: No Way Home’, ook al vond hij dat best spannend. “Toen ze belden, stond ik er meteen voor open om te doen. Maar dat was niet zonder zenuwen.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer