Serie in de maak over Dansaertvlamingen

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 08:59

Het is al langer een grappige hype op instagram, maar nu krijgt de Instagrampagina Dansaertvlamingen ook een eigen serie op Streamz.

De populaire Instagrampagina over hippe twintigers en jonge dertigers, van de Dansaertwijk in Brussel tot het Zurenborg in Antwerpen, krijgt een eigen reeks op de Vlaamse streamingdienst Streamz. De serie zal op een leuke manier lachen met de typische clichés van de Dansaertvlaming. Denk aan de jonge twintigers die niet kunnen leven zonder hun dagelijkse yoga, een natuurwijntje of hippe koffiebars.

De Instagrampagina zelf zit al over de 60.000 volgers en was een idee van de Vlaamse Sara Leemans. Zij schreef ook mee aan de gelijknamige serie, maar heeft zelf ook een rol beet.

Andere rollen zullen gespeeld worden door o.a. Jelle De Beule, Lize Feryn, Ella-June Henrard en Hakim Chatar. ‘Dansaertvlamingen’ is vanaf maart te zien op Streamz.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Ontdek meer