Tweede seizoen 'The Last of Us' bevestigd

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 08:49

Goed nieuws voor de fans van de HBO-serie ‘The Last of Us’, want HBO heeft zopas aangekondigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is! Gezien het grote succes van de eerste twee afleveringen, ging iedereen er wel al van uit dat er een tweede seizoen zou komen.

“Het verhaal gaat verder””, klinkt het op de socials van HBO Max. “Ik ben nederig, vereerd en eerlijk gezegd overweldigd dat zoveel mensen hebben afgestemd op en verbonden zijn met onze hervertelling van de reis van Joel en Ellie. De samenwerking met Craig Mazin, onze ongelooflijke cast & crew, en HBO overtrof mijn toch al hoge verwachtingen. Nu hebben we het absolute genoegen om het opnieuw te kunnen doen met seizoen twee!”, klinkt het bij uitvoerend producent Neil Druckmann.

‘The Last of Us’ gebaseerd op de gelijknamige PlayStation-game, speelt zich af in de Verenigde Staten, twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een van de mensen die het heeft overleefd, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie uit een quarantainezone te smokkelen. Samen trekken ze dwars door het land. Ze hebben elkaar nodig om te overleven.

Bij ons is de veelbesproken serie te streamen via Streamz.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'Love Island'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:01

Altijd al op televisie willen komen? Ben je vrijgezel? En toevallig ook nog op zoek naar de liefde? Pak dan nu je kans. De makers van ‘Love Island’ zijn voor een nieuw seizoen op zoek naar deelnemers.

Het wordt alweer het vierde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Dit keer worden er opnieuw twaalf singels gevolgd tijdens hun verblijf op een idyllisch eiland. Ze zijn er allemaal met hetzelfde doel: de ware liefde vinden door niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijkers thuis.

Wie zich aan wil melden, moet tussen de twintig en dertig jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier inschrijven!

Ontdek meer