Tweede seizoen 'The Last of Us' bevestigd

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 08:49

Goed nieuws voor de fans van de HBO-serie ‘The Last of Us’, want HBO heeft zopas aangekondigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is! Gezien het grote succes van de eerste twee afleveringen, ging iedereen er wel al van uit dat er een tweede seizoen zou komen.

“Het verhaal gaat verder””, klinkt het op de socials van HBO Max. “Ik ben nederig, vereerd en eerlijk gezegd overweldigd dat zoveel mensen hebben afgestemd op en verbonden zijn met onze hervertelling van de reis van Joel en Ellie. De samenwerking met Craig Mazin, onze ongelooflijke cast & crew, en HBO overtrof mijn toch al hoge verwachtingen. Nu hebben we het absolute genoegen om het opnieuw te kunnen doen met seizoen twee!”, klinkt het bij uitvoerend producent Neil Druckmann.

‘The Last of Us’ gebaseerd op de gelijknamige PlayStation-game, speelt zich af in de Verenigde Staten, twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een van de mensen die het heeft overleefd, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie uit een quarantainezone te smokkelen. Samen trekken ze dwars door het land. Ze hebben elkaar nodig om te overleven.

Bij ons is de veelbesproken serie te streamen via Streamz.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer