Grootste loopwedstrijd ter wereld komt terug naar Brussel

Karen Luiken-28 januari 2023 om 08:42

Kun jij hard en vooral lang rennen? Ben je sportief en heb je zin in een nieuwe uitdaging? De Wings for Life World Run, de grootste loopwedstrijd ter wereld, komt terug naar Brussel!

Het evenement vond in 2014 voor het eerst plaats en is nu dus alweer toe aan de tiende editie. De wedstrijd heeft in tegenstelling tot heel veel andere loopwedstrijden geen fysieke eindmeet. Nee, bij de Wings for Life World Run word je achternagezeten door een app. Dertig minuten nadat jij je run bent begonnen, start de app op. Word je ingehaald? Dan ben je klaar met de race en heb jij je virtuele finish bereikt.

De wedstrijd start op 7 mei om 13.00 uur in het Ossegempark in Brussel en komt in een lus van 2,2 kilometer ook langs het park van Laken. De opbrengst van het evenement gaat naar de Wings for Life Foundation die onderzoek doet naar ruggenmergletsels.

Inschrijven kan via de website www.wingsforlifeworldrun.com.

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Ontdek meer