Grootste loopwedstrijd ter wereld komt terug naar Brussel

Karen Luiken-28 januari 2023 om 08:42

Kun jij hard en vooral lang rennen? Ben je sportief en heb je zin in een nieuwe uitdaging? De Wings for Life World Run, de grootste loopwedstrijd ter wereld, komt terug naar Brussel!

Het evenement vond in 2014 voor het eerst plaats en is nu dus alweer toe aan de tiende editie. De wedstrijd heeft in tegenstelling tot heel veel andere loopwedstrijden geen fysieke eindmeet. Nee, bij de Wings for Life World Run word je achternagezeten door een app. Dertig minuten nadat jij je run bent begonnen, start de app op. Word je ingehaald? Dan ben je klaar met de race en heb jij je virtuele finish bereikt.

De wedstrijd start op 7 mei om 13.00 uur in het Ossegempark in Brussel en komt in een lus van 2,2 kilometer ook langs het park van Laken. De opbrengst van het evenement gaat naar de Wings for Life Foundation die onderzoek doet naar ruggenmergletsels.

Inschrijven kan via de website www.wingsforlifeworldrun.com.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.

Ontdek meer