Ellen krijgt het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-28 januari 2023 om 08:39

Gert, Ellen, Viktor en Marie beleven in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ weer allerlei avonturen. In de aflevering van morgen is te zien hoe ze op een segway rijden. En dat vindt vooral Ellen doodeng. “Ik stond op het punt om te huilen”, zegt ze in onderstaande preview.

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Ontdek meer