Nieuwe trailer van 'Shazam!' gedropt

Dieter Blarinckx-27 januari 2023 om 09:45

Na bijna twee jaar kunnen we binnenkort in de bioscoop eindelijk gaan kijken naar de tweede ‘Shazam!’-film, ‘Fury of the Gods’. En van die sequel werd gisteren een gloednieuwe trailer gedropt!

De eerste ‘Shazam!’-film kwam al uit in 2019 en er werd toen al meteen een vervolg aangekondigd. Die zou dan in 2021 in de bioscopen te zien zijn, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. De superheldenfilm werd keer op keer uitgesteld, maar zal nu in maart definitief uitkomen.

Billy/Shazam en zijn familie worden gedwongen om weer in actie te komen tegen de 'Daughters of Atlas' die de aarde willen vernietigen. En ze moeten ook nog vrede sluiten met de Goden, aangezien Billy hun krachten als vanzelfsprekend beschouwt.

Check de trailer hieronder:

Demi Lovato maakt docu over kindsterren

Karen Luiken-17 maart 2023 om 09:57

Demi Lovato werkt aan een nieuwe documentaire. De zangeres is volgens IndieWire bezig met ‘Child Star’, een film over kindsterretjes.

‘Child Star’ concentreert zich op de hoogte- en dieptepunten van het sterrendom van kinderen, waarbij wordt gekeken naar hoe de schijnwerpers en roem hun toekomst beïnvloeden. Er komen ervaringen van Demi voorbij, die als tiener bij Disney Channel werkte, plus interviews met andere kindsterren.

“Er is geen betere film voor mijn regiedebuut dan dit verhaal. Het komt heel dichtbij”, zegt Demi in een verklaring. “Ons project werpt licht op belangrijke boodschappen over opgroeien in de publieke belangstelling en leren onze grenzen te bewaken.”

De productie van de docu is al begonnen en zal naar verwachting ergens volgend jaar op Hulu verschijnen.

Meer details bekend over 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:58

Het wachten op het vervolg van ‘Dune’ was al moeilijk, maar wordt alleen nog maar moeilijker nu costume designer Jacqueline West een aantal veelbelovende details heeft vrijgegeven. In een interview met Deadline vertelt ze wat we van de film mogen verwachten.

West zegt dat ‘Dune: Part Two’ veel arbeidsintensiever was dan ‘Dune: Part One’. “In het tweede deel duik je in de verschillende werelden van Dune”, zo klinkt het. “We zien hoe de wereld van de keizer eruitziet. We gaan naar zijn planeet. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet Harkonnen. En we brengen veel tijd door in de wereld van Vladimir en Feyd-Rautha Harkonnen.”

Alle werelden worden volgens West uitgebreid. “We hebben drie afzonderlijke, verschillend ogende werelden gemaakt. En we bezoeken opnieuw de eeuwenoude Bene Gesserits, die er met hun kostuums bijna uitzien als Egyptische mummies. Ik vind het visueel verbluffend, zowel de sets als de cinematografie en de concepten.”

Ontdek meer