Nieuwe trailer van 'Shazam!' gedropt

Dieter Blarinckx-27 januari 2023 om 09:45

Na bijna twee jaar kunnen we binnenkort in de bioscoop eindelijk gaan kijken naar de tweede ‘Shazam!’-film, ‘Fury of the Gods’. En van die sequel werd gisteren een gloednieuwe trailer gedropt!

De eerste ‘Shazam!’-film kwam al uit in 2019 en er werd toen al meteen een vervolg aangekondigd. Die zou dan in 2021 in de bioscopen te zien zijn, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. De superheldenfilm werd keer op keer uitgesteld, maar zal nu in maart definitief uitkomen.

Billy/Shazam en zijn familie worden gedwongen om weer in actie te komen tegen de 'Daughters of Atlas' die de aarde willen vernietigen. En ze moeten ook nog vrede sluiten met de Goden, aangezien Billy hun krachten als vanzelfsprekend beschouwt.

Check de trailer hieronder:

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' verschenen

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:15

Slechts een paar dagen voordat ‘Deadpool & Wolverine’ op het witte doek verschijnt, heeft Marvel nog een cadeautje voor alle fans. Het entertainmentbedrijf heeft de allerlaatste trailer van de langverwachte film gedropt.

Zo’n zes jaar na het verschijnen van de laatste ‘Deadpool’-film keert de superheld terug met een nieuw verhaal. Dit keer krijgt hij hulp in zijn strijd tegen het kwaad en slaat hij de handen ineen met oude bekende Wolverine.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer