'Avatar: The Way Of Water' in top vijf beste films

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:59

‘Avatar: The Way Of Water’ heeft de vijfde plek bereikt in de lijst van beste films ooit gemaakt. Variety meldt dat het pareltje van James Cameron de film ‘Avangers: Infinity War’ heeft ingehaald.

De teller van de tweede ‘Avatar’-film stond gisteren op 2,054 miljard dollar. Dat is meer dan ‘Avengers: Infinity War’, die in 2018 zo’n 2,052 miljard ophaalde. Op nummer vier staat momenteel ‘Star Wars: The Force Awakens’, met een totale opbrengst van 2,068 miljard. De kans is groot dat ‘Avatar: The Way Of Water’ daar nog voorbijgaat.

Op de eerste én derde plek staan ook films van regisseur James Cameron. De derde plek is goed voor ‘Titanic’, de koppositie wordt al jaren bezet door de eerste ‘Avatar’.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer