Regé-Jean Page is knapste man ter wereld

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:47

Niemand is perfect, maar het gezicht van Regé-Jean Page komt aardig in de buurt. Dat zegt een Britse plastisch chirurg die constateert dat de ‘Bridgerton’-acteur de knapste man ter wereld is.

Dr. Julian De Silva analyseert regelmatig beroemdheden aan de hand van de gulden snede. Hij kijkt met een wiskundige verhouding naar gezichten van onder meer Harry Styles en Chris Evans, en komt er zo achter hoe perfect een gezicht kan zijn.

Het knappe koppie van Regé-Jean Page scoort wat dat betreft erg hoog. De cosmetisch arts zegt dat hij de eerste plaats verdient met een percentage van 93,65 procent. Op de tweede plek volgt Chris Hemsworth met 93,53 procent. Micheal B. Jordan vult de top drie aan met 93,46 procent.

Fans zamelen ruim 100 duizend euro in voor Acid

Karen Luiken-23 februari 2024 om 09:51

Met een inzamelingsactie van Acid is binnen een dag al meer dan 100 duizend euro opgehaald. De vlogger kreeg gisteren bij de rechter zijn straf te horen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video.

Acid is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden met uitstel, een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20 duizend euro. Die straf kreeg hij omdat hij zich gemengd heeft in de zaak rond Sanda Dia, die in 2018 overleed na een ontgroening van de studentenvereniging Reuzegom.

De daders die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Sanda Dia kregen lichte straffen, waar Acid het niet mee eens was. Hij noemde in een video verschillende namen van leden van de studentenvereniging, waaronder ook twee namen van leden die niet bij de fatale studentendoop betrokken waren. Acid sprak ook over het restaurant van de ouders van één van hen. Die ouders eisten een schadevergoeding van 200.000 euro, maar de rechter maakte daar 20.000 euro van.

Na de rechtszaak startte Acid een inzamelingsactie waar hij 20.000 euro mee op hoopte te halen. Dat bedrag is inmiddels allang overschreden. De teller staat op het moment van schrijven op 104.000 euro. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt”, schrijf Acid.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer