Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Belgium's Next Top Model'

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Joren Aranas on Unsplash

Het heeft een paar jaar geduurd, maar ‘Belgium’s Next Top Model’ komt eindelijk met een nieuw seizoen. De show wordt uitgezonden op Streamz en zoekt nog naar kandidaten.

De laatste keer dat er een Vlaamse versie van het programma werd gemaakt, was in 2007. Twee jaar later volgde er nog een editie voor de Benelux, maar daarna hield het voor modellen van Belgische bodem op.

Tot nu. Want ‘Belgium’s Next Top Model’ maakt eindelijk een comeback. ‘For every she, he and they, voor elk kleurtje of maatje; want schoonheid zit in élk van ons’, zo klinkt het in een oproep. ‘Heb jij het in je om professioneel model te worden? Droom je al langer van de catwalks in Milaan of Parijs? Ben je of word je dit jaar achttien jaar? Waag dan je kans.’

De winnaar gaat er vandoor met een modellencontract bij het internationaal gerenommeerde modellenbureau NOAH Mgmt. De jury zal bestaan uit oprichter van dat bedrijf Tom Van Dorpe, topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea en stylist Tom Eerebout.

Aanmelden kan hier!

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Ontdek meer