Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Belgium's Next Top Model'

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Joren Aranas on Unsplash

Het heeft een paar jaar geduurd, maar ‘Belgium’s Next Top Model’ komt eindelijk met een nieuw seizoen. De show wordt uitgezonden op Streamz en zoekt nog naar kandidaten.

De laatste keer dat er een Vlaamse versie van het programma werd gemaakt, was in 2007. Twee jaar later volgde er nog een editie voor de Benelux, maar daarna hield het voor modellen van Belgische bodem op.

Tot nu. Want ‘Belgium’s Next Top Model’ maakt eindelijk een comeback. ‘For every she, he and they, voor elk kleurtje of maatje; want schoonheid zit in élk van ons’, zo klinkt het in een oproep. ‘Heb jij het in je om professioneel model te worden? Droom je al langer van de catwalks in Milaan of Parijs? Ben je of word je dit jaar achttien jaar? Waag dan je kans.’

De winnaar gaat er vandoor met een modellencontract bij het internationaal gerenommeerde modellenbureau NOAH Mgmt. De jury zal bestaan uit oprichter van dat bedrijf Tom Van Dorpe, topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea en stylist Tom Eerebout.

Aanmelden kan hier!

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer