Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Dit is wanneer tweede film over Ferry Bouman verschijnt

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 07:38

Na twee series en een film komt er binnenkort nóg een film over Ferry Bouman. Dat nieuws was al een tijdje bekend, maar nu weten we ook wanneer we het vervolg kunnen verwachten. Netflix laat met een nieuwe teaser weten dat we ‘FERRY 2’ net voor de feestdagen verschijnt.

“The King of the camping is terug op 20 december”, schrijft Netflix bij nieuwe beelden. “Het is tijd om af te maken wat hij ooit begonnen is.”

Frank Lammers kruipt voor de film weer in de huid van Ferry Bouman. Verder keert ook Elise Schaap weer terug als Danielle en Yannick van de Velde als Lars. Nieuwe gezichten zijn Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet.

‘FERRY 2’ is vanaf 20 december bij Netflix te zien.

Ontdek meer