Vlaanderen krijgt een springkastelenfestival!

Karen Luiken-16 juli 2021 om 04:00

​De hele dag springen, lachen en naar deuntjes luisteren die dj’s door de speakers laten knallen. Het kan eind deze maand allemaal in ons eigen Belgenlandje. In het plaatsje Laarne wordt in het weekend van zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus een heus springkastelenfestival georganiseerd. En geloof ons: daar wil je bij zijn.​

Tijdens het festival, dat de naam FestiBounce heeft gekregen, kun je jouw innerlijke kind helemaal uit zijn plaat laten gaan. Overdag is het de beurt aan de jonge generatie en kunnen de jonkies genieten van 3000 m2 springkastelen, spelletjes en allerlei andere activiteiten. Zaterdagavond worden de kleintjes weggestuurd en mogen volwassenen hun ding doen. Terwijl twee dj’s zorgen voor de muziek, kan er onder het genot van een drankje tot middernacht gesprongen en gedanst worden.

Het programma voor volwassenen start zaterdag om 19.00 uur en gaat door tot 00.00 uur. Kaartjes zijn voor een bedrag van twintig euro verkrijgbaar via deze site​. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om welkom te worden geheten.

(Photo by Caique Silva on Unsplash)

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer