Vlaanderen krijgt een springkastelenfestival!

Karen Luiken-16 juli 2021 om 04:00

​De hele dag springen, lachen en naar deuntjes luisteren die dj’s door de speakers laten knallen. Het kan eind deze maand allemaal in ons eigen Belgenlandje. In het plaatsje Laarne wordt in het weekend van zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus een heus springkastelenfestival georganiseerd. En geloof ons: daar wil je bij zijn.​

Tijdens het festival, dat de naam FestiBounce heeft gekregen, kun je jouw innerlijke kind helemaal uit zijn plaat laten gaan. Overdag is het de beurt aan de jonge generatie en kunnen de jonkies genieten van 3000 m2 springkastelen, spelletjes en allerlei andere activiteiten. Zaterdagavond worden de kleintjes weggestuurd en mogen volwassenen hun ding doen. Terwijl twee dj’s zorgen voor de muziek, kan er onder het genot van een drankje tot middernacht gesprongen en gedanst worden.

Het programma voor volwassenen start zaterdag om 19.00 uur en gaat door tot 00.00 uur. Kaartjes zijn voor een bedrag van twintig euro verkrijgbaar via deze site​. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om welkom te worden geheten.

(Photo by Caique Silva on Unsplash)

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer