Deze pareltjes verschijnen in februari op Disney+

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:29

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in februari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Net: Promised Land - 1 februari

Strafrechtadvocate Lea Brandstätter moet er getuige van zijn hoe haar vriend, de succesvolle voetbalscout David Winter, om het leven komt bij een ongeval. Lea zou graag vreedzaam om Davids dood hebben gerouwd als het niet had geleken dat David op de vlucht was voor iemand. Daarnaast is er de vreemde ontmoeting met de hooligan Marcel Fork. Marcel verloor op dezelfde dag zijn beste vriend die werd doodgestoken door vreemden in het voetbalstadion, slechts een paar meter verwijderd van waar David zijn ongeluk kreeg. Is er een verband? Lea en Marcel vormen een onwaarschijnlijk trio met Lea's mentor Christina die de schuldige achter de doden wil vinden. Ze raken dieper en dieper verwikkeld in een wereld van meedogenloze hebzucht en macht. Het pad leidt onverwachts naar de hoogste kringen in het voetbal.

The Proud Family Louder And Prouder - 1 februari

Het langverwachte vervolg op de bejubele serie. In 'The Proud Family Louder And Prouder' volgen we de avonturen en problemen van de nu veertienjarige Penny Proud en haar familie die vol liefde en hilariteit navigeren door de moderne tijd. 2020 brengt een nieuwe carrière voor moeder Trudy, nieuwe wilde dromen voor vader Oscar en een hoop nieuwe uitdagingen voor Penny, inclusief een sociaal bevlogen woke buurmeisje dat vindt dat Penny nog een hoop te leren heeft.

Black Panther: Wakanda Forever - 1 februari

In 'Black Panther: Wakanda Forever' van Marvel Studios vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (onder wie Florence Kasumba) om hun natie na de dood van koning T'Challa te beschermen tegen vijandige wereldmachten. De inwoners van Wakanda moeten samenwerken met Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) in hun strijd voor een nieuwe toekomst voor het koninkrijk van Wakanda. Met Tenoch Huerta als Namor, koning van een verborgen onderzeese natie, heeft de film ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livinalli in de hoofdrollen.

Mobile 101 - 15 februari

'Mobile 101' is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van de riskante en onzekere eerste stappen van een Fins elektronicabedrijfje dat een wereldwijde gigant in de mobiele telefoonindustrie zou worden. In 1988 is Nokia een klein elektronicabedrijf dat hoopt de wereld te veroveren met zijn nieuwe mobiele telefoontechnologie. Katarina en Aki, idealistische en ambitieuze jonge advocaten, worden geconfronteerd met een internationale rechtszaak wanneer de Amerikaanse gigant Motorola Nokia aanklaagt voor patentschendingen. Tegelijkertijd wil Nokia-ingenieur Risto een betere en kleinere mobiele telefoon ontwerpen, de 101, die de wereld voor altijd zal veranderen.

Wu-Tang: An American Saga, seizoen 3 - 15 februari

Na de release van hun debuutalbum en hun aanhoudende succes, volgen we de Wu-Tang Clan gedurende hun vijfjarenplan, waarbij ze verschillende uitdagingen aangaan en overwinnen. Ieder lid volgt zijn eigen weg om te ontdekken waar hij thuishoort in de muziekwereld. RZA vindt het moeilijk om zijn belofte aan zijn Wu-broers na te komen. Wanneer geld, roem, ego en zaken de groep uit elkaar dreigen te trekken, moeten ze een manier vinden om samen te blijven werken en zo hun succes veilig te stellen

J-hope In The Box - 17 februari

j-hope is de eerste Koreaanse artiest die als hoofdact optreedt op 's werelds grootste muziekfestival: “Lollapalooza” in Chicago. Na enorme successen met de wereldberoemde groep BTS, stelt hun hoofddanser en rapper zijn eerste officiële soloalbum voor. Ondanks zorgen over zijn identiteit als soloartiest neemt j-hope een sprong in het diepe om de wereld als zichzelf te begroeten. Deze documentaire volgt 200 dagen lang het dagelijkse leven van de artiest j-hope. Vanaf de productie van soloalbum "Jack In The Box" en listening party, tot aan zijn debuut op het podium van “Lollapalooza.”

Fleishman in Trouble - 22 februari

'Fleishman in Trouble' is het verhaal van de onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) die in de nieuwe wereld van daten via apps duikt. En dat met een succes dat hij nooit kende in zijn jeugd, voordat hij trouwde na zijn studie geneeskunde. Maar net aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes.) Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah (Meara Mahoney Gross) en de negenjarige Solly (Maxim Swinton). Zonder spoor van waar ze is en of ze van plan is terug te keren. Terwijl hij het ouderschap, de terugkeer van oude vrienden Libby (Lizzy Caplan) en Seth (Adam Brody), een potentiële langverwachte promotie in het ziekenhuis - en alle vrijgezelle vrouwen in Manhattan - in evenwicht houdt, realiseert hij zich dat hij nooit zal kunnen achterhalen wat er met Rachel is gebeurd, totdat hij eindelijk onder ogen kan komen wat er om te beginnen met hun huwelijk is gebeurd.

En verder...

  • Dug Days: Carl’s Date - 10 februari
  • Recep Ivedik 7 - 10 februari
  • The Hair Tales - 15 februari
  • Criminal Minds: Evolution - 15 februari
  • Call It Love - 22 februari
  • Bruiser - 24 februari

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer