Deze pareltjes verschijnen in februari op Disney+

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:29

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in februari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Net: Promised Land - 1 februari

Strafrechtadvocate Lea Brandstätter moet er getuige van zijn hoe haar vriend, de succesvolle voetbalscout David Winter, om het leven komt bij een ongeval. Lea zou graag vreedzaam om Davids dood hebben gerouwd als het niet had geleken dat David op de vlucht was voor iemand. Daarnaast is er de vreemde ontmoeting met de hooligan Marcel Fork. Marcel verloor op dezelfde dag zijn beste vriend die werd doodgestoken door vreemden in het voetbalstadion, slechts een paar meter verwijderd van waar David zijn ongeluk kreeg. Is er een verband? Lea en Marcel vormen een onwaarschijnlijk trio met Lea's mentor Christina die de schuldige achter de doden wil vinden. Ze raken dieper en dieper verwikkeld in een wereld van meedogenloze hebzucht en macht. Het pad leidt onverwachts naar de hoogste kringen in het voetbal.

The Proud Family Louder And Prouder - 1 februari

Het langverwachte vervolg op de bejubele serie. In 'The Proud Family Louder And Prouder' volgen we de avonturen en problemen van de nu veertienjarige Penny Proud en haar familie die vol liefde en hilariteit navigeren door de moderne tijd. 2020 brengt een nieuwe carrière voor moeder Trudy, nieuwe wilde dromen voor vader Oscar en een hoop nieuwe uitdagingen voor Penny, inclusief een sociaal bevlogen woke buurmeisje dat vindt dat Penny nog een hoop te leren heeft.

Black Panther: Wakanda Forever - 1 februari

In 'Black Panther: Wakanda Forever' van Marvel Studios vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (onder wie Florence Kasumba) om hun natie na de dood van koning T'Challa te beschermen tegen vijandige wereldmachten. De inwoners van Wakanda moeten samenwerken met Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) in hun strijd voor een nieuwe toekomst voor het koninkrijk van Wakanda. Met Tenoch Huerta als Namor, koning van een verborgen onderzeese natie, heeft de film ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livinalli in de hoofdrollen.

Mobile 101 - 15 februari

'Mobile 101' is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van de riskante en onzekere eerste stappen van een Fins elektronicabedrijfje dat een wereldwijde gigant in de mobiele telefoonindustrie zou worden. In 1988 is Nokia een klein elektronicabedrijf dat hoopt de wereld te veroveren met zijn nieuwe mobiele telefoontechnologie. Katarina en Aki, idealistische en ambitieuze jonge advocaten, worden geconfronteerd met een internationale rechtszaak wanneer de Amerikaanse gigant Motorola Nokia aanklaagt voor patentschendingen. Tegelijkertijd wil Nokia-ingenieur Risto een betere en kleinere mobiele telefoon ontwerpen, de 101, die de wereld voor altijd zal veranderen.

Wu-Tang: An American Saga, seizoen 3 - 15 februari

Na de release van hun debuutalbum en hun aanhoudende succes, volgen we de Wu-Tang Clan gedurende hun vijfjarenplan, waarbij ze verschillende uitdagingen aangaan en overwinnen. Ieder lid volgt zijn eigen weg om te ontdekken waar hij thuishoort in de muziekwereld. RZA vindt het moeilijk om zijn belofte aan zijn Wu-broers na te komen. Wanneer geld, roem, ego en zaken de groep uit elkaar dreigen te trekken, moeten ze een manier vinden om samen te blijven werken en zo hun succes veilig te stellen

J-hope In The Box - 17 februari

j-hope is de eerste Koreaanse artiest die als hoofdact optreedt op 's werelds grootste muziekfestival: “Lollapalooza” in Chicago. Na enorme successen met de wereldberoemde groep BTS, stelt hun hoofddanser en rapper zijn eerste officiële soloalbum voor. Ondanks zorgen over zijn identiteit als soloartiest neemt j-hope een sprong in het diepe om de wereld als zichzelf te begroeten. Deze documentaire volgt 200 dagen lang het dagelijkse leven van de artiest j-hope. Vanaf de productie van soloalbum "Jack In The Box" en listening party, tot aan zijn debuut op het podium van “Lollapalooza.”

Fleishman in Trouble - 22 februari

'Fleishman in Trouble' is het verhaal van de onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) die in de nieuwe wereld van daten via apps duikt. En dat met een succes dat hij nooit kende in zijn jeugd, voordat hij trouwde na zijn studie geneeskunde. Maar net aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes.) Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah (Meara Mahoney Gross) en de negenjarige Solly (Maxim Swinton). Zonder spoor van waar ze is en of ze van plan is terug te keren. Terwijl hij het ouderschap, de terugkeer van oude vrienden Libby (Lizzy Caplan) en Seth (Adam Brody), een potentiële langverwachte promotie in het ziekenhuis - en alle vrijgezelle vrouwen in Manhattan - in evenwicht houdt, realiseert hij zich dat hij nooit zal kunnen achterhalen wat er met Rachel is gebeurd, totdat hij eindelijk onder ogen kan komen wat er om te beginnen met hun huwelijk is gebeurd.

En verder...

  • Dug Days: Carl’s Date - 10 februari
  • Recep Ivedik 7 - 10 februari
  • The Hair Tales - 15 februari
  • Criminal Minds: Evolution - 15 februari
  • Call It Love - 22 februari
  • Bruiser - 24 februari

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Victoria Justice breekt stilte over Dan Schneider

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:20

Victoria Justice heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen tegen Nickelodeon-producer Dan Schneider. Hij kwam onder vuur te liggen na de docuserie 'Quiet on Set', waarin voormalige kindacteurs en werknemers hem beschuldigen van het creëren van een giftige werksfeer en van misbruik.

"Ik zou zeggen dat ik zeker een van de mensen op die lijst ben", zei Justice, verwijzend naar de mensen waarvan Schneider zei dat hij hen excuses verschuldigd was in zijn reactievideo. De actrice was één van zijn grootste sterren, met een hoofdrol als Tori in Victorious en als Lola in Zoey101. Ze onthulde dat haar tijd met Schneider, die beide series creëerde, niet perfect was, maar dat het over het algemeen wel positief was.

"Iets dat heel duidelijk was in de documentaire is dat Dan een heel groot ego had", vertelde de actrice aan Marie Claire. "En soms vertroebelde dat ego zijn oordeel en beïnvloedde het de manier waarop hij mensen behandelde, en er waren momenten waarop ik het gevoel had dat ik oneerlijk werd behandeld." Ze legde uit dat ze negatief behandeld werd, maar dat het nooit iets seksueels van aard was. De dubbelzinnige opmerkingen en seksuele grappen die Dan Schneider in de kindershows stopte, beschrijft ze als 'smakeloos'

"Ik keur geen van zijn gedrag goed", legde ze uit. "Uiteindelijk is mijn relatie met Dan een zeer complexe: ik ontmoette hem toen ik 12 jaar oud was, en hij is degene die me deze grote kans heeft gegeven. Hij heeft mijn leven volledig veranderd. Waarschijnlijk zou ik hier vandaag niet zijn waar ik ben als het niet voor hem was, en omdat hij iets in mij zag. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn."

Sinds de release van 'Quiet on Set' heeft Schneider juridische stappen ondernomen en een lasterzaak aangespannen tegen de producenten van de documentaire. Hij beweert dat ze hem ten onrechte afbeelden als een seksueel misbruiker van de kindacteurs van Nickelodeon en een verkeerd beeld van hem hebben gecreëerd door een "manipulatieve mix van editing, speech en beeldmateriaal."

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Meer lezen? Dat kan hier.

Ontdek meer