Efteling deelt beelden van sneeuwwitte park

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:21

Vorige week werden we getrakteerd op een pak sneeuw. En dat was blijkbaar niet alleen in ons land, maar ook bij onze Noorderburen. Het team van het Nederlandse pretpark Efteling deelde dan ook een leuke, winterse video van het park gehuld in een wit winters jasje.

"Een mooie witte deken viel gisteren over de Efteling. Dat unieke moment moest vastgelegd worden! Geniet van de vlucht langs het Sprookjesbos, de mooie pleinen, Baron 1898 en nog veel meer. Wat vind jij van Efteling in de sneeuw?", klinkt het in de beschrijving van de mooie video op YouTube.

Overweeg je zelf nog een tripje naar het park? Dan hebben we leuk nieuws, want de Winter Efteling duurt langer dan ooit! Tot en met 5 maart kun je genieten van de warme drankjes, winterse gezelligheid, schaatsen op de Warme Winterweide, warme vuurtjes en ga zo maar door!

Check de mooie dronebeelden hieronder:

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer