Efteling deelt beelden van sneeuwwitte park

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:21

Vorige week werden we getrakteerd op een pak sneeuw. En dat was blijkbaar niet alleen in ons land, maar ook bij onze Noorderburen. Het team van het Nederlandse pretpark Efteling deelde dan ook een leuke, winterse video van het park gehuld in een wit winters jasje.

"Een mooie witte deken viel gisteren over de Efteling. Dat unieke moment moest vastgelegd worden! Geniet van de vlucht langs het Sprookjesbos, de mooie pleinen, Baron 1898 en nog veel meer. Wat vind jij van Efteling in de sneeuw?", klinkt het in de beschrijving van de mooie video op YouTube.

Overweeg je zelf nog een tripje naar het park? Dan hebben we leuk nieuws, want de Winter Efteling duurt langer dan ooit! Tot en met 5 maart kun je genieten van de warme drankjes, winterse gezelligheid, schaatsen op de Warme Winterweide, warme vuurtjes en ga zo maar door!

Check de mooie dronebeelden hieronder:

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

Ontdek meer