Efteling deelt beelden van sneeuwwitte park

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:21

Vorige week werden we getrakteerd op een pak sneeuw. En dat was blijkbaar niet alleen in ons land, maar ook bij onze Noorderburen. Het team van het Nederlandse pretpark Efteling deelde dan ook een leuke, winterse video van het park gehuld in een wit winters jasje.

"Een mooie witte deken viel gisteren over de Efteling. Dat unieke moment moest vastgelegd worden! Geniet van de vlucht langs het Sprookjesbos, de mooie pleinen, Baron 1898 en nog veel meer. Wat vind jij van Efteling in de sneeuw?", klinkt het in de beschrijving van de mooie video op YouTube.

Overweeg je zelf nog een tripje naar het park? Dan hebben we leuk nieuws, want de Winter Efteling duurt langer dan ooit! Tot en met 5 maart kun je genieten van de warme drankjes, winterse gezelligheid, schaatsen op de Warme Winterweide, warme vuurtjes en ga zo maar door!

Check de mooie dronebeelden hieronder:

Deze bewoner verlaat 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-18 februari 2024 om 08:05

Van de vier genomineerden heeft één bewoner het ‘Big Brother’-huis zaterdagavond tijdens de liveshow moeten verlaten. Niemand minder dan Basiri moest afscheid nemen van zijn medekandidaten.

Naast Basiri stonden ook Ashley, Karen en Alice deze week in de gevarenzone. Ashley en Alice kregen de meeste stemmen van de kijkers, waardoor zij als eersten te horen kregen dat ze in ieder geval de komende week nog in het ‘Big Brother’-huis mogen verblijven. Karen eindigde op de derde plek, Basiri op de vierde.

Of hij het erg vindt? Jammer, natuurlijk, maar er zit ook een mooie kant aan zijn vertrek. Basiri kan na al die weken namelijk eindelijk zijn familie en vriendin weer terugzien. “Voor mij is dit een win-win.”

Welk element uit Avatar ben jij? Netflix lanceert quiz

Karen Luiken-17 februari 2024 om 07:58

Lucht, aarde, water of vuur. Welk element hoort bij jou? Om daarachter te komen kun je nu een speciaal door Netflix in het leven geroepen quiz doen.

De vier naties Air Nomands, Earth Kingdom, Water Tribe en Fire Nation spelen een belangrijke rol in de langverwachte Netflix-serie ‘Avatar: The Last Airbender’, die vanaf donderdag 22 februari te zien zal zijn. Elk element heeft zo zijn betekenis, maar welke past het best bij jou? Netflix heeft tien simpele vragen opgesteld die, als je ze allemaal naar waarheid invult, voor een antwoord zullen zorgen.

Eén van de vragen luidt als volgt: je wordt wakker in een boot en weet niet meer hoe je heet of bij welke natie je hoort. De kapitein doet een aardig aanbod om je te helpen. Wat doe je? Het antwoord dat je geeft, heeft – uiteraard – invloed op de uitslag. Klik hier voor de complete quiz.

Ontdek meer