Finn Wolfhard reageert op 'slechte kus' met Millie Bobby Brown

Karen Luiken-25 januari 2023 om 05:32

Millie Bobby Brown heeft een tijdje geleden gezegd dat haar collega Finn Wolfhard, met wie ze samen in ‘Stranger Things’ speelt, niet goed kan zoenen. Een pijnlijke uitspraak waar Finn nu op reageert.

Millie was elf jaar oud en Finn twaalf toen ze hun eerste kus deelden in ‘Stranger Things’. Millie, die Eleven speelt in de serie, deed daar vorig jaar tijdens een interview met Vanity Fair een boekje over open en zei dat Finn, aka Mike, geen goede kusser is.

Finn heeft een reactie lange tijd voor zich gehouden, maar reageert er nu toch op in ‘The Drew Barrymore Show’. Hij zegt dat zijn eerste zoen met Millie meer een kopstoot was dan een zoen. “Ik had toen geen idee wat ik moest doen”, zegt de acteur. “Ik gaf haar een kopstoot. Maar ik was twaalf jaar oud, dus waarschijnlijk had ik hetzelfde gedaan als er op dat moment geen camera’s op me gericht ware.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer