Finn Wolfhard reageert op 'slechte kus' met Millie Bobby Brown

Karen Luiken-25 januari 2023 om 05:32

Millie Bobby Brown heeft een tijdje geleden gezegd dat haar collega Finn Wolfhard, met wie ze samen in ‘Stranger Things’ speelt, niet goed kan zoenen. Een pijnlijke uitspraak waar Finn nu op reageert.

Millie was elf jaar oud en Finn twaalf toen ze hun eerste kus deelden in ‘Stranger Things’. Millie, die Eleven speelt in de serie, deed daar vorig jaar tijdens een interview met Vanity Fair een boekje over open en zei dat Finn, aka Mike, geen goede kusser is.

Finn heeft een reactie lange tijd voor zich gehouden, maar reageert er nu toch op in ‘The Drew Barrymore Show’. Hij zegt dat zijn eerste zoen met Millie meer een kopstoot was dan een zoen. “Ik had toen geen idee wat ik moest doen”, zegt de acteur. “Ik gaf haar een kopstoot. Maar ik was twaalf jaar oud, dus waarschijnlijk had ik hetzelfde gedaan als er op dat moment geen camera’s op me gericht ware.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer