Tomorrowland organiseert gratis digitaal feest

Karen Luiken-24 januari 2023 om 16:24

Zin in een feestje maar geen geld om een ticket te kopen? Tomorrowland staat voor je klaar. Het festival organiseert op zaterdag 28 januari het digitale feest ‘Adscendo – A Digital Introduction’. Inclusief muziek van grote artiesten én gratis toegang!

Tijdens het feest treden verschillende artiesten op zoals Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Ape Rave Club, Armin van Buuren, Bom Dolla, James Hype, Kölsch, Like Mike, Mandy, R3HAB, Sunnery James & Marciano, Tale Of Us en W&W. Dat is natuurlijk fantastisch, maar daar blijft het niet bij. Tomorrowland zal tijdens het virtuele evenement namelijk ook de complete line-up voor het zomerfestival bekendmaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de eerste details die over het festivalthema ‘Adscendo’ worden gedeeld.

Het feest wordt alweer de vierde digitale muziekfestivalervaring van Tomorrowland en volgt twee succesvolle edities van ‘Tomorrowland – Around the World’ en het oudejaarsfeest van twee jaar geleden op. De toegang is gratis voor iedereen die zich pre-registreert voor de ticketverkoop van Tomorrowland België, het festival dat dit jaar in de weekenden van 21 tot en met 23 juli en 28 tot en met 30 juli plaatsvindt.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer