Spelshow à la 'Squid Game' staat nu online

Karen Luiken-24 januari 2023 om 16:19

Netflix heeft er een nieuw pareltje bij. Leuk voor mensen die van spelshows houden, nog leuker voor fans van ‘Squid Game’. We hebben het over ‘Physical: 100’, een Zuid-Koreaanse show waarin games centraal staan.

‘Physical: 100’ is een levensecht spelprogramma met levensechte mensen. Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer en de geldprijs als laatste in de wacht te slepen.

De spelshow wordt vergeleken met ‘Squid Game’, de serie die draait om Gi-hun. Hij geeft zich op voor een bloederig spel waarin hij het moet opnemen tegen honderden andere deelnemers. Allemaal strijden ze voor dezelfde prijs: een torenhoge jackpot.

De twee shows lijken in veel opzichten op elkaar, maar verschillen sterk in één ding: de echtheid ervan. Want waar in 'Squid Game' veel onrealistische dingen gebeuren zoals bloederige afslachtingen als je een spel verliest, is alles wat je in 'Physical: 100' ziet hartstikke echt. Onderstaande trailer kan je een beter beeld geven van de show.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer