Spelshow à la 'Squid Game' staat nu online

Karen Luiken-24 januari 2023 om 16:19

Netflix heeft er een nieuw pareltje bij. Leuk voor mensen die van spelshows houden, nog leuker voor fans van ‘Squid Game’. We hebben het over ‘Physical: 100’, een Zuid-Koreaanse show waarin games centraal staan.

‘Physical: 100’ is een levensecht spelprogramma met levensechte mensen. Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer en de geldprijs als laatste in de wacht te slepen.

De spelshow wordt vergeleken met ‘Squid Game’, de serie die draait om Gi-hun. Hij geeft zich op voor een bloederig spel waarin hij het moet opnemen tegen honderden andere deelnemers. Allemaal strijden ze voor dezelfde prijs: een torenhoge jackpot.

De twee shows lijken in veel opzichten op elkaar, maar verschillen sterk in één ding: de echtheid ervan. Want waar in 'Squid Game' veel onrealistische dingen gebeuren zoals bloederige afslachtingen als je een spel verliest, is alles wat je in 'Physical: 100' ziet hartstikke echt. Onderstaande trailer kan je een beter beeld geven van de show.

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer