Sunrise Festival maakt eerste namen line-up bekend

Karen Luiken-24 januari 2023 om 06:42

De organisatie van Sunrise heeft je een aantal goede redenen gegeven om op 23, 24 en 25 juni naar de Lilse Bergen in Gierle te komen. Daar vindt in dat weekend een nieuwe editie van het festival plaats en het is inmiddels bekend welke artiesten daarbij zullen zijn. De eerste namen van de line-up zijn naar buiten gebracht!

Hoewel de gastenlijst nog lang niet compleet is, weten we inmiddels wel dat $hirak, Andromedik, Bilal Wahib, Bizzey, Da Tweekaz, Dimitri K, DJ Licious en Headhunterz een optreden op Sunrise Festival zullen verzorgen. Hetzelfde geldt voor Ilsen & Verhulst, Immer Hansi, Jan Vercauteren, La Fuente, Lijpe, Maddix, Rebelion, Rejecta, Robert Falcon, Ronnie Flex, Ronny Retro, Sickmode, Sound Rush, Tony Junior, Used, VolTrack en Volunt Barbati.

Kaartjes voor het festival zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Je kunt een ticket kopen voor één dag, twee dagen of voor drie dagen. Meer info daarover vind je hier.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer