Sunrise Festival maakt eerste namen line-up bekend

Karen Luiken-24 januari 2023 om 06:42

De organisatie van Sunrise heeft je een aantal goede redenen gegeven om op 23, 24 en 25 juni naar de Lilse Bergen in Gierle te komen. Daar vindt in dat weekend een nieuwe editie van het festival plaats en het is inmiddels bekend welke artiesten daarbij zullen zijn. De eerste namen van de line-up zijn naar buiten gebracht!

Hoewel de gastenlijst nog lang niet compleet is, weten we inmiddels wel dat $hirak, Andromedik, Bilal Wahib, Bizzey, Da Tweekaz, Dimitri K, DJ Licious en Headhunterz een optreden op Sunrise Festival zullen verzorgen. Hetzelfde geldt voor Ilsen & Verhulst, Immer Hansi, Jan Vercauteren, La Fuente, Lijpe, Maddix, Rebelion, Rejecta, Robert Falcon, Ronnie Flex, Ronny Retro, Sickmode, Sound Rush, Tony Junior, Used, VolTrack en Volunt Barbati.

Kaartjes voor het festival zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Je kunt een ticket kopen voor één dag, twee dagen of voor drie dagen. Meer info daarover vind je hier.

Eerste namen line-up Balaton Sound bekend

Karen Luiken-05 december 2023 om 16:31

De komende editie van Heineken Balaton Sound wordt er eentje om nooit te vergeten. Hoe we dat nu al weten? De eerste namen van de line-up zijn aangekondigd en die zijn legendarisch!

De organisatie van het festival maakt vandaag bekend dat Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, James Hype, John Newman en Purple Disco Machine van 3 tot en met 6 juli afreizen naar het Balatonmeer in Hongarije. Hetzelfde geldt voor Nervo, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, en Switch Disco.

Na de uitverkochte Early Birds gaan met deze eerste reeks namen ook de reguliere tickets in de verkoop. Er zijn kaartjes voor vier dagen, drie dagen of enkele dagtickets beschikbaar. Festivalgangers kunnen kiezen tussen een verblijf op de camping, glamping of hotel.

Meer informatie vind je hier.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.