Nog geen plannen voor vervolg in Fantastic Beasts'-reeks

Karen Luiken-24 januari 2023 om 06:28

Het is nog helemaal niet zeker of er wel een vierde ‘Fantastic Beasts’-film komt. Hoofdrolspeler Eddie Redmayne heeft zich in een gesprek met NME uitgesproken over de onzekere toekomst van de franchise.

Als de 40-jarige acteur, die Newt speelt in de films, een vraag krijgt over het vierde deel in de spinoff-reeks van ‘Harry Potter’, zegt hij daar niets over te weten. Het is volgens hem meer een vraag voor schrijfster JK Rowling en regisseur David Yates. “Ik ben bang dat ik er niets over kan vertellen. Ik weet niks. Maar ik kruip graag weer in de huid van Newt, hij is een lieve man.”

De ‘Fantastic Beasts’-filmreeks zou volgens het oorspronkelijke plan uit vijf delen bestaan. Drie daarvan zijn al uitgekomen, maar over een vierde film is nog geen bevestiging ontvangen. Dat zou kunnen komen door een tegenvallende opbrengst van de laatste film. Waar de eerste ruim 810 miljoen dollar in het laatje bracht, haalden de tweede en derde ‘slechts’ 650 miljoen en 406 miljoen dollar op.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer