Nog geen plannen voor vervolg in Fantastic Beasts'-reeks

Karen Luiken-24 januari 2023 om 06:28

Het is nog helemaal niet zeker of er wel een vierde ‘Fantastic Beasts’-film komt. Hoofdrolspeler Eddie Redmayne heeft zich in een gesprek met NME uitgesproken over de onzekere toekomst van de franchise.

Als de 40-jarige acteur, die Newt speelt in de films, een vraag krijgt over het vierde deel in de spinoff-reeks van ‘Harry Potter’, zegt hij daar niets over te weten. Het is volgens hem meer een vraag voor schrijfster JK Rowling en regisseur David Yates. “Ik ben bang dat ik er niets over kan vertellen. Ik weet niks. Maar ik kruip graag weer in de huid van Newt, hij is een lieve man.”

De ‘Fantastic Beasts’-filmreeks zou volgens het oorspronkelijke plan uit vijf delen bestaan. Drie daarvan zijn al uitgekomen, maar over een vierde film is nog geen bevestiging ontvangen. Dat zou kunnen komen door een tegenvallende opbrengst van de laatste film. Waar de eerste ruim 810 miljoen dollar in het laatje bracht, haalden de tweede en derde ‘slechts’ 650 miljoen en 406 miljoen dollar op.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer