Nog geen plannen voor vervolg in Fantastic Beasts'-reeks

Karen Luiken-24 januari 2023 om 06:28

Het is nog helemaal niet zeker of er wel een vierde ‘Fantastic Beasts’-film komt. Hoofdrolspeler Eddie Redmayne heeft zich in een gesprek met NME uitgesproken over de onzekere toekomst van de franchise.

Als de 40-jarige acteur, die Newt speelt in de films, een vraag krijgt over het vierde deel in de spinoff-reeks van ‘Harry Potter’, zegt hij daar niets over te weten. Het is volgens hem meer een vraag voor schrijfster JK Rowling en regisseur David Yates. “Ik ben bang dat ik er niets over kan vertellen. Ik weet niks. Maar ik kruip graag weer in de huid van Newt, hij is een lieve man.”

De ‘Fantastic Beasts’-filmreeks zou volgens het oorspronkelijke plan uit vijf delen bestaan. Drie daarvan zijn al uitgekomen, maar over een vierde film is nog geen bevestiging ontvangen. Dat zou kunnen komen door een tegenvallende opbrengst van de laatste film. Waar de eerste ruim 810 miljoen dollar in het laatje bracht, haalden de tweede en derde ‘slechts’ 650 miljoen en 406 miljoen dollar op.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer