Roddel: Selena Gomez gecast in Marvel-project

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 19:01- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Op het internet doen vaak de meest bizarre gossips de ronde, en zo ook is Selena Gomez even trending met haar zogezegde casting in de aankomende Marvel-serie 'Agatha: Coven of Chaos'.

Deze nieuwe serie is een spin-off van de immens populaire en succesvolle serie 'WandaVision' en draait rond Wanda's nieuwsgierige buurvrouw en heks Agatha Harkness. Hoofdrolspeelster Kathryn Hahn keert sowieso al terug voor de nieuwe serie, maar nu doen er ook roddels de ronde dan niemand minder dan Selena Gomez een kleine rol te pakken heeft.

Deze gossip werd voor het eerst gepost door MCU Debut, een betrouwbare roddelbron over all things Marvel. Zij zijn meestal juist en baseren zich op berichten van binnen de muren van Marvel.

Veel is er helaas nog niet bevestigd, maar wie weet zien we Selena inderdaad dit najaar als een heks in 'Agatha: Coven of Chaos'!

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer