Roddel: Selena Gomez gecast in Marvel-project

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 19:01- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Op het internet doen vaak de meest bizarre gossips de ronde, en zo ook is Selena Gomez even trending met haar zogezegde casting in de aankomende Marvel-serie 'Agatha: Coven of Chaos'.

Deze nieuwe serie is een spin-off van de immens populaire en succesvolle serie 'WandaVision' en draait rond Wanda's nieuwsgierige buurvrouw en heks Agatha Harkness. Hoofdrolspeelster Kathryn Hahn keert sowieso al terug voor de nieuwe serie, maar nu doen er ook roddels de ronde dan niemand minder dan Selena Gomez een kleine rol te pakken heeft.

Deze gossip werd voor het eerst gepost door MCU Debut, een betrouwbare roddelbron over all things Marvel. Zij zijn meestal juist en baseren zich op berichten van binnen de muren van Marvel.

Veel is er helaas nog niet bevestigd, maar wie weet zien we Selena inderdaad dit najaar als een heks in 'Agatha: Coven of Chaos'!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer