Andrew Tate blijft langer in gevangenis

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 18:56

Het gaat van kwaad naar erger voor Andrew Tate en zijn kompanen die zo’n twee weken geleden opgepakt werden in Roemenië. Hoewel het beruchte gezelschap ondertussen vrij zou kunnen komen, moeten ze nu toch nog even in het gevang blijven.

Een Roemeense rechter heeft afgelopen weekend beslist dat Tate en co (o.a. Andrew en zijn broer Tristan) nog zeker in de gevangenis moeten blijven tot en met 27 februari. Ze werden opgepakt op verdenking van mensenhandel en verkrachting. Ondertussen werden ook al 15 luxewagens, 14 horloges en cash geld in beslag genomen. Alles opgeteld werd er al zo’n waarde van 3,6 miljoen opgepakt door de Roemeense autoriteiten.

Het is nog niet bekend wat de advocaat van Tate te zeggen heeft over de laatste gerechtelijke updates.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer