Camille treedt op tijdens 'The Masked Singer in Concert'

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:15

Voor het eerst in de Vlaamse geschiedenis trekt ‘The Masked Singer’ dit jaar naar het grote podium in het Sportpaleis. Verschillende publieksfavorieten uit de afgelopen twee seizoenen én figuren uit het aankomende seizoen treden zaterdag 15 april op. Drie namen die er in ieder geval bij zullen zijn, zijn nu bekendgemaakt.

Niemand minder dan Camille, Sandra Kim en Kevin Janssens kruipen speciaal voor het concert nog één keer in hun iconische ‘The Masked Singer’-kostuum. Ze dopen zichzelf om tot Miss Poes, Koningin en Wolf en zingen de sterren van de hemel.

De drie artiesten worden vergezeld door drie figuren uit het nieuwe seizoen. Dat zijn niemand minder dan Leeuw, Hippo en Skiwi. Wie van hen zal dat nog incognito kunnen doen en wie is tegen die tijd al ontmaskerd? Die vraag blijft voorlopig onbeantwoord. In ieder geval tot vrijdag 3 februari, want dan gaat het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start bij VTM.

Victoria Justice onthult gespreksonderwerpen in 'Victorious'-groepschat

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:44

Victoria Justice heeft tijdens een interview met E! News een tipje van de sluier opgelicht over wat er allemaal besproken wordt in haar groepschats met medespelers van de Nickelodeon-shows 'Victorious' en 'Zoey 101'.

De voormalige Nickelodeon-ster vertelde dat ze nog steeds contact onderhoudt met haar vroegere collega's via aparte groepschats, die behoorlijk levendig zijn als je haar mag geloven.

"We zitten gewoon te kletsen", legde ze uit. "Het is echt leuk en een tikkeltje gek." Victoria verwees naar een recent gesprek met medeacteurs Elizabeth Gillies, Avan Jogia en Daniella Monet in de Victorious-chat, waar ze "gewoon over van alles" aan het praten waren.

Maar als het soms stil is, heeft dat simpelweg te maken met het uitdagende aspect van het afstemmen van ieders schema. "Het is lastig omdat iedereen zo druk is met zijn eigen leven", vertelt de actrice. "Mensen wonen in verschillende staten, dus ik zie niet iedereen zo vaak als ik zou willen. Maar het is fijn als we allemaal samen kunnen kletsen in de groepschat." Dit geldt ook voor haar Victorious-collega Ariana Grande. Er waren geruchten dat er een vete tussen de twee zou zijn.

Victoria benadrukte aan E! dat er "echt niks aan de hand is" tussen haar en de 'Yes, And?'-zangeres. "Ik hou gewoon van die hele cast. Ik hou van iedereen van die show, en dat is echt alles wat het is."

Nu Victoria de lucht heeft geklaard over het verleden, kijkt ze uit naar alle opwindende nieuwe dingen die op haar pad komen, zoals haar nieuwe single 'Raw' en een gastrol in de aankomende reboot 'Suits: L.A'.

Joost Klein eist meer getuigen in zaak Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-28 mei 2024 om 07:20

Joost Klein eist dat er meer Nederlandse getuigen worden gehoord in de zaak rondom het Eurovisiesongfestival. De Nederlandse zanger zou eigenlijk begin juni voor de Zweedse rechter moeten verschijnen, maar door zijn verzoek moet de zaak nu worden uitgesteld.

Naast het horen van meer getuigen hebben Joost en zijn advocaat ook nog een andere eis. Ze willen dat de verhoren niet in Zweden, maar in Nederland plaatsvinden. Het kan maanden duren voor zo’n verzoek geaccepteerd wordt.

De zaak gaat over een incident dat plaatsvond vlak voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Joost zou een cameravrouw hebben bedreigd nadat hij meerdere malen had gevraagd of ze wilde stoppen met filmen. Er zou daarbij geen fysiek contact zijn geweest. Joost werd na het incident gediskwalificeerd voor de liedjeswedstrijd.

Ontdek meer