Camille treedt op tijdens 'The Masked Singer in Concert'

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:15

Voor het eerst in de Vlaamse geschiedenis trekt ‘The Masked Singer’ dit jaar naar het grote podium in het Sportpaleis. Verschillende publieksfavorieten uit de afgelopen twee seizoenen én figuren uit het aankomende seizoen treden zaterdag 15 april op. Drie namen die er in ieder geval bij zullen zijn, zijn nu bekendgemaakt.

Niemand minder dan Camille, Sandra Kim en Kevin Janssens kruipen speciaal voor het concert nog één keer in hun iconische ‘The Masked Singer’-kostuum. Ze dopen zichzelf om tot Miss Poes, Koningin en Wolf en zingen de sterren van de hemel.

De drie artiesten worden vergezeld door drie figuren uit het nieuwe seizoen. Dat zijn niemand minder dan Leeuw, Hippo en Skiwi. Wie van hen zal dat nog incognito kunnen doen en wie is tegen die tijd al ontmaskerd? Die vraag blijft voorlopig onbeantwoord. In ieder geval tot vrijdag 3 februari, want dan gaat het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start bij VTM.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer