Chelsea na exit 'Big Brother' eerlijk over gevoelens voor Danny

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:02

Iedereen die naar ‘Big Brother’ kijkt, weet dat er iets speelde tussen Danny en Chelsea. Er was een spanning die zowel hij als zij heeft uitgesproken. Maar wat was het precies? Chelsea doet na haar vertrek een boekje open.

“Het was niet dat ik vanaf het begin meteen dacht dat er iets op zou kunnen bloeien”, zo klinkt het bij Chelsea. “Er was eerst meer sprake van vriendschap, maar als je samen zo lang in het huis zit, ga je andere kanten van elkaar zien."

Betekent dit dat er iets opbloeit tussen de twee? Het zou misschien kunnen, maar Chelsea heeft naar eigen zeggen te kort in het huis gezeten om daar antwoord op te kunnen geven. En bovendien: misschien leert Danny nog wel een ander meisje kennen. "Ik weet niet of ik er bang voor ben om dat te zien, maar ik zou er niet naar willen kijken.”

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer