Chelsea na exit 'Big Brother' eerlijk over gevoelens voor Danny

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:02

Iedereen die naar ‘Big Brother’ kijkt, weet dat er iets speelde tussen Danny en Chelsea. Er was een spanning die zowel hij als zij heeft uitgesproken. Maar wat was het precies? Chelsea doet na haar vertrek een boekje open.

“Het was niet dat ik vanaf het begin meteen dacht dat er iets op zou kunnen bloeien”, zo klinkt het bij Chelsea. “Er was eerst meer sprake van vriendschap, maar als je samen zo lang in het huis zit, ga je andere kanten van elkaar zien."

Betekent dit dat er iets opbloeit tussen de twee? Het zou misschien kunnen, maar Chelsea heeft naar eigen zeggen te kort in het huis gezeten om daar antwoord op te kunnen geven. En bovendien: misschien leert Danny nog wel een ander meisje kennen. "Ik weet niet of ik er bang voor ben om dat te zien, maar ik zou er niet naar willen kijken.”

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer