Chelsea na exit 'Big Brother' eerlijk over gevoelens voor Danny

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:02

Iedereen die naar ‘Big Brother’ kijkt, weet dat er iets speelde tussen Danny en Chelsea. Er was een spanning die zowel hij als zij heeft uitgesproken. Maar wat was het precies? Chelsea doet na haar vertrek een boekje open.

“Het was niet dat ik vanaf het begin meteen dacht dat er iets op zou kunnen bloeien”, zo klinkt het bij Chelsea. “Er was eerst meer sprake van vriendschap, maar als je samen zo lang in het huis zit, ga je andere kanten van elkaar zien."

Betekent dit dat er iets opbloeit tussen de twee? Het zou misschien kunnen, maar Chelsea heeft naar eigen zeggen te kort in het huis gezeten om daar antwoord op te kunnen geven. En bovendien: misschien leert Danny nog wel een ander meisje kennen. "Ik weet niet of ik er bang voor ben om dat te zien, maar ik zou er niet naar willen kijken.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer