Hoofdrolspeelster snapt frustratie over derde 'Princess Diaries'-film

Karen Luiken-23 januari 2023 om 16:38

Het wachten op een derde ‘Princess Diaries’-film duurt lang. Heel lang. Al bijna twintig jaar en dat moet nu maar eens afgelopen zijn. Niet alleen fans verliezen hun geduld, maar ook hoofdrolspeelster Anne Hathaway.

Het is al bijna 22 jaar geleden dat de eerste film in de ‘Princess Diaries’-reeks uitkwam en 19 jaar toen de tweede gelanceerd werd. We weten inmiddels dat er hoogstwaarschijnlijk een derde komt, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat gaat gebeuren. Fans zijn gefrustreerd en dat snapt Anne Hathaway maar al te goed, zo maakt ze in een gesprek met People duidelijk.

“We voelen precies hetzelfde. Ik weet dat het frustrerend is”, aldus de actrice. “Het is een proces dat geduld vereist. Iedereen kan zich nu onderdeel wanen van de filmindustrie, want dit is hoelang het duurt om dingen te maken.”

Behalve dat het wachten lang duurt, is er nog niet veel bekend over het derde deel. Sterker nog: we weten niet eens zeker of Anne überhaupt een rol gaat spelen. Zij heeft officieel nog niet getekend voor de film.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer