Måneskin-zanger werd expres dronken voor opnemen liedje

Karen Luiken-23 januari 2023 om 07:54

Expres dronken worden om agressiever te klinken bij het inzingen van muziek. Damiano David, frontman van Måneskin, deed het voor het nieuwe album ‘Rush!’

Damiano drinkt eigenlijk al jaren geen alcohol, maar besloot voor het maken van het liedje ‘Kool Kids’, dat op het album ‘Rush!’ staat, een uitzondering te maken.

“Ik drink geen alcohol omdat ik het gewoon niet lekker vind”, zegt de zanger tegen BBC. “Maar het liedje ‘Kool Kids’ wilden we zo rauw mogelijk maken en laten klinken als een barlied. Ik werd met opzet dronken en schreeuwde zo hard als ik kan.”

Als Damiano drinkt, krijgt hij naar eigen zeggen een meer Londens accent. En dat is voordelig, want Britse mensen klinken volgens hem agressiever dan mensen die zijn Italiaanse moedertaal spreken. Precies wat hij nodig had voor het nummer 'Kool Kids'.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Ontdek meer