Måneskin-zanger werd expres dronken voor opnemen liedje

Karen Luiken-23 januari 2023 om 07:54

Expres dronken worden om agressiever te klinken bij het inzingen van muziek. Damiano David, frontman van Måneskin, deed het voor het nieuwe album ‘Rush!’

Damiano drinkt eigenlijk al jaren geen alcohol, maar besloot voor het maken van het liedje ‘Kool Kids’, dat op het album ‘Rush!’ staat, een uitzondering te maken.

“Ik drink geen alcohol omdat ik het gewoon niet lekker vind”, zegt de zanger tegen BBC. “Maar het liedje ‘Kool Kids’ wilden we zo rauw mogelijk maken en laten klinken als een barlied. Ik werd met opzet dronken en schreeuwde zo hard als ik kan.”

Als Damiano drinkt, krijgt hij naar eigen zeggen een meer Londens accent. En dat is voordelig, want Britse mensen klinken volgens hem agressiever dan mensen die zijn Italiaanse moedertaal spreken. Precies wat hij nodig had voor het nummer 'Kool Kids'.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer