Dua Lipa komt snel met nieuw album

Karen Luiken-22 januari 2023 om 17:26

Dua Lipa is druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Niet met slechts één single, maar met een compleet album. Die onthulling deed de zangeres volgens NPO 3FM.

Het aankomende album wordt alweer de derde plaat van Dua Lipa en volgt ‘Future Nostalgia’ uit 2020 op. Net als haar vorige album zal ook dit exemplaar een thema bevatten. “Een songtekstenthema”, vertelt ze.

De plaat wordt volgens de Britse artiest een popalbum. “Want daar kan ik nog geen afscheid van nemen”, besluit ze. “Ik wil nog steeds dansen en plezier hebben.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer