Tweede seizoen 'Outer Banks' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-16 juli 2021 om 04:00

​We keken al uit naar het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’, maar na het zien van de gloednieuwe trailer doen we dat alleen nog maar meer. Daarin zien we namelijk dat terwijl John B. en Sarah op de vlucht zijn voor het nog altijd dreigende gevaar, de zoektocht naar de grote schat onverminderd verdergaat.

Over twee weken verschijnt het tweede seizoen van ‘Outer Banks’ op Netflix. Eindelijk gaan we zien hoe de ontsnappingspoging van John B. en Sarah verdergaat. Hoewel Pope, Kiara en JJ ervan overtuigd zijn dat ze de wilde tocht op zee niet hebben overleefd, blijkt niets minder waar. Het koppel is in een ander land gestrand en moet ook daar zijn best doen om uit de handen van het kwaad te blijven.

De nieuwe afleveringen gaan vanaf 30 juli in première op Netflix. Jahoeeee!


Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer