Tweede seizoen 'Outer Banks' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-16 juli 2021 om 04:00

​We keken al uit naar het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’, maar na het zien van de gloednieuwe trailer doen we dat alleen nog maar meer. Daarin zien we namelijk dat terwijl John B. en Sarah op de vlucht zijn voor het nog altijd dreigende gevaar, de zoektocht naar de grote schat onverminderd verdergaat.

Over twee weken verschijnt het tweede seizoen van ‘Outer Banks’ op Netflix. Eindelijk gaan we zien hoe de ontsnappingspoging van John B. en Sarah verdergaat. Hoewel Pope, Kiara en JJ ervan overtuigd zijn dat ze de wilde tocht op zee niet hebben overleefd, blijkt niets minder waar. Het koppel is in een ander land gestrand en moet ook daar zijn best doen om uit de handen van het kwaad te blijven.

De nieuwe afleveringen gaan vanaf 30 juli in première op Netflix. Jahoeeee!


'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer