Nathalie Meskens mama geworden van zoontje

Karen Luiken-11 september 2021 om 07:25

Groot geluk in huize Meskens. VTM-presentatrice Nathalie en haar partner zijn de trotse ouders geworden van zoontje Loé. Het is het tweede kind van het koppel, dat ook al een dochtertje heeft.

Nathalie maakt het nieuws zelf bekend via social media. Daar deelt ze verschillende beelden van haar kleine spruit. “Hij is er! Mijn kleine prins. Zoooo verliefd.”

Loé zag op 6 september het levenslicht en is volgens VTM kerngezond. Ook met Nathalie gaat het goed. ‘Het gezin geniet de komende tijd van hun roze wolk en kersvers gezinsgeluk’, zo klinkt het in een persbericht.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Ontdek meer