Kylie Jenner maakt (eindelijk) naam zoontje bekend

Karen Luiken-22 januari 2023 om 08:08

Het grote mysterie is voorbij. Bijna een jaar na de geboorte van haar zoon heeft Kylie Jenner eindelijk zijn naam bekendgemaakt. De kleine spruit heet Aire!

De 25-jarige Kylie en haar voormalige partner Travis Scott werden op 2 februari 2022 ouders van een zoontje. Ze noemden hem in eerste instantie Wolf, maar kwamen daar niet veel later op terug. Ze vonden de naam zijn bij zijn persoonlijkheid passen.

Maandenlang hield Kylie haar lippen over de nieuwe naam stijf op elkaar. Tot nu. Bij een aantal foto’s op Instagram, waar zowel zij als haar zoontje op te zien is, schrijft ze dat het mannetje de naam Aire heeft gekregen. Die naam zou ‘Leeuw van God’ betekenen.

Cute!

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:00- Foto:

Reuters

Emma Watson is weer in love! De actrice is deze maand zoenend gespot met haar nieuwe lover Kieran Brown.

De lovebirds leerden elkaar volgens The Sun kennen op de Universiteit van Oxford, waar zowel Emma als Kieran momenteel studeert. “Emma studeert creatief schrijven en zijn scriptie gaat helemaal over literaire theorie”, zegt een bron. “Ze hebben dus veel om over te praten. Ze lijkt heel verliefd op Kieran.”

Vóór Kieran was Emma samen met Brandon Green. De twee werden in september 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt en zette er een dik jaar later weer een punt achter.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer