Kylie Jenner maakt (eindelijk) naam zoontje bekend

Karen Luiken-22 januari 2023 om 08:08

Het grote mysterie is voorbij. Bijna een jaar na de geboorte van haar zoon heeft Kylie Jenner eindelijk zijn naam bekendgemaakt. De kleine spruit heet Aire!

De 25-jarige Kylie en haar voormalige partner Travis Scott werden op 2 februari 2022 ouders van een zoontje. Ze noemden hem in eerste instantie Wolf, maar kwamen daar niet veel later op terug. Ze vonden de naam zijn bij zijn persoonlijkheid passen.

Maandenlang hield Kylie haar lippen over de nieuwe naam stijf op elkaar. Tot nu. Bij een aantal foto’s op Instagram, waar zowel zij als haar zoontje op te zien is, schrijft ze dat het mannetje de naam Aire heeft gekregen. Die naam zou ‘Leeuw van God’ betekenen.

Cute!

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer