Kylie Jenner maakt (eindelijk) naam zoontje bekend

Karen Luiken-22 januari 2023 om 08:08

Het grote mysterie is voorbij. Bijna een jaar na de geboorte van haar zoon heeft Kylie Jenner eindelijk zijn naam bekendgemaakt. De kleine spruit heet Aire!

De 25-jarige Kylie en haar voormalige partner Travis Scott werden op 2 februari 2022 ouders van een zoontje. Ze noemden hem in eerste instantie Wolf, maar kwamen daar niet veel later op terug. Ze vonden de naam zijn bij zijn persoonlijkheid passen.

Maandenlang hield Kylie haar lippen over de nieuwe naam stijf op elkaar. Tot nu. Bij een aantal foto’s op Instagram, waar zowel zij als haar zoontje op te zien is, schrijft ze dat het mannetje de naam Aire heeft gekregen. Die naam zou ‘Leeuw van God’ betekenen.

Cute!

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer