Kylie Jenner maakt (eindelijk) naam zoontje bekend

Karen Luiken-22 januari 2023 om 08:08

Het grote mysterie is voorbij. Bijna een jaar na de geboorte van haar zoon heeft Kylie Jenner eindelijk zijn naam bekendgemaakt. De kleine spruit heet Aire!

De 25-jarige Kylie en haar voormalige partner Travis Scott werden op 2 februari 2022 ouders van een zoontje. Ze noemden hem in eerste instantie Wolf, maar kwamen daar niet veel later op terug. Ze vonden de naam zijn bij zijn persoonlijkheid passen.

Maandenlang hield Kylie haar lippen over de nieuwe naam stijf op elkaar. Tot nu. Bij een aantal foto’s op Instagram, waar zowel zij als haar zoontje op te zien is, schrijft ze dat het mannetje de naam Aire heeft gekregen. Die naam zou ‘Leeuw van God’ betekenen.

Cute!

De Sugababes komen naar Antwerpen!

Chelsy Vanlerberghe-22 oktober 2024 om 09:37

Markeer 22 april 2025 alvast in je agenda, want de iconische Sugababes staan dan in de Lotto Arena. Na meer dan twee decennia en een bomvolle Dance Hall op Pukkelpop afgelopen zomer, bewijzen de Sugababes dat ze nog steeds de ultieme girlband zijn.

Sugababes werden opgericht in 1998 en hebben sindsdien de popwereld veroverd met bangers als 'Overload', 'About You Now' en 'Push The Button'. De originele line-up – Mutya, Keisha en Siobhán – maakte in 2022 een comeback en sindsdien zijn ze helemaal terug van weggeweest.

Tickets zijn vanaf 25 oktober om 11u verkrijgbaar via livenation.be, met prijzen vanaf €39,90. Wil je voorrang? Mastercard-houders kunnen al een ticket kopen vanaf 23 oktober.

Eerste beelden van derde seizoen 'Dertigers' gedeeld

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:47

Het tweede seizoen van ‘Dertigers’ is amper afgelopen of er wordt al nieuws gedeeld over het vervolg. VRT heeft de eerste beelden gedeeld van het aankomende seizoen!

De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels afgerond en VRT meldt dat we het eindresultaat ergens in 2025 op onze beeldbuis mogen verwachten. Maar omdat dat natuurlijk nog erg lang duurt, worden we nu alvast warm gemaakt met een aantal gloednieuwe setbeelden.

In het tweede seizoen zagen we hoe Laura hoorde dat Jonas misschien onvruchtbaar is en ze vervolgens steun zocht bij haar collega Klaas. Ruben probeerde Jonas los te laten, de relatie van Sami en Lies kwam onder druk te zijn en Marvin en Nele gingen uit elkaar na Marvins wilde nacht met Ada. In het derde seizoen ontdekken we hoe deze verhalen verder gaan.

1
2
1
2
3

Ontdek meer