Drie nieuwe figuren uit 'The Masked Singer' onthuld

Karen Luiken-22 januari 2023 om 07:58

Het aankomende seizoen van ‘The Masked Singer’ heeft er weer drie figuren bij. Ze stelden zich zaterdagavond voor op een feestje in Antwerpen.

Een van de drie nieuwelingen is Soaperstar, die naar eigen zeggen het zonnetje in huis is. “Ik werk tegen de sterren op om al jullie DM’s, messages en fanmail te beantwoorden. Maar hashtag spoiler alert: thanks to ‘The Masked Singer’ zie ik nu mijn kans schoon om jullie in real life te ontmoeten”, zo stelt ze zichzelf voor. “Yes yes dearest fans, Soaperstar komt naar jullie toe! In het showbizzwereldje ken ik het klappen van de zeep. Euh, ik bedoel zweep! En I loooove een spelletje now and then. Dus roll out de rode loper, hashtag meetandgreet! Ik hoop alvast op een smetteloos parcours, want voor deze bruisende beroemdheid is geen water te diep!”

Nummer twee is Groot Licht. Hij noemt zichzelf een ‘werkelijke allesweter’ en wil zijn kennis constant multipliceren. “Mijn ongelimiteerde drang naar nieuws was de katalysator die me naar hier leidde. ‘The Masked Singer’ is voor een wetenschapper een waar enigma, dus ik ga er nauwlettend mijn elektromagnetische straling op schijnen!”, aldus het figuur.

Tot slot nog de Champignon, die met haar kleurrijke pak misschien wel de meest schattige van het stel is. Dit is wat ze te zeggen heeft: “Ze zeggen dat mijn soort als paddenstoelen uit de grond schiet, maar ik ben er één uit de duizend! Ik ben niet meer de benjamin, maar al sinds ik een klein zwammetje was, wist ik heel goed wat ik wilde. En ik zal je zeggen: ik leef mijn droom! Een echte champignon groeit in het pikkedonker, maar ik ben de laatste die het licht uitdoet!

Inmiddels hebben twaalf van de veertien figuren uit het nieuwe seizoen zich voorgesteld. De overige twee volgen later, nog voor ‘The Masked Singer’ op 3 februari start bij VTM.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer