Dit zijn de winnaars van de Gouden K’s

Karen Luiken-22 januari 2023 om 07:56

Tien artiesten zijn gisterenavond tijdens de tiende editie van het Gala van de Gouden K’s beloond met een prijs. De één won vanwege het beste programma, de ander vanwege de beste song.

Het Gala van de Gouden K's vond plaats in Paleis 12. Daar werden tien verschillende prijzen uitgedeeld en verzorgden allerlei artiesten een optreden. De Ketnet-wrappers waren aanwezig, net als Metejoor, Oscar and the Wolf, Natalia, James Cooke, K3, Regi en de cast van #LikeMe.

Onder de winnaars zaten er een paar die vorig jaar ook al een award in ontvangst mochten nemen. We hebben het dan over Pommelien Thijs, Francisco Schuster, CAMILLE en #LikeMe. Maar er waren natuurlijk ook winnaars die deze eer voor het eerst kregen. Denk daarbij aan Loena Hendrickx, Karrewiet, Steffi Mercie en Furtjuh & Gewoon Thomas.

Dit zijn alle winnaars op een rijtje:

  • Acteur: Francisco Schuster (Yemi in #LikeMe)
  • YouTube-hit: Furtjuh & Gewoon Thomas
  • Outfit: Isa Humblet van Down the road
  • Song: Ongewoon van Pommelien Thijs
  • Familieprogramma: The Masked Singer
  • Ketnet-serie: #LikeMe
  • TikTok-ster: Steffi Merci (@steffimercieeee)
  • Surprise: Loena Hendrickx
  • Artiest: CAMILLE
  • Ketnet-programma: Karrewiet

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer