Docu over BTS-lid j-hope in februari naar Disney+

Karen Luiken-21 januari 2023 om 14:26

Fans van BTS, opgelet. Disney+ lanceert op 17 februari een nieuwe documentaire over j-hope. In ‘j-hope In The Box' geeft de rapper zijn fans een kijkje achter de schermen en neemt hij hen mee in de periode dat hij aan zijn eerste soloalbum werkte.

Elke stap die j-hope in de aanloop van zijn albumrelease heeft gezet, is gefilmd. Kijkers worden verrast met een nooit eerder vertoonde blik op de creatieve uitdagingen waar de artiest mee te maken kreeg en krijgen een virtueel plekje op de eerste rij van het optreden dat j-hope vorig jaar in Lollapalooza gaf.

De documentaire over j-hope is een van de vele BTS-projecten waar Disney+ mee komt. De concertfilm ‘BTS: Permission To Dance On Stage’ is al op de streamingsdienst te zien, net als ‘In The Soop: Friendcation’. Later dit jaar zal ook de docureeks ‘BTS Monuments: Beyond the Star’ nog op het platform verschijnen.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer