Docu over BTS-lid j-hope in februari naar Disney+

Karen Luiken-21 januari 2023 om 14:26

Fans van BTS, opgelet. Disney+ lanceert op 17 februari een nieuwe documentaire over j-hope. In ‘j-hope In The Box' geeft de rapper zijn fans een kijkje achter de schermen en neemt hij hen mee in de periode dat hij aan zijn eerste soloalbum werkte.

Elke stap die j-hope in de aanloop van zijn albumrelease heeft gezet, is gefilmd. Kijkers worden verrast met een nooit eerder vertoonde blik op de creatieve uitdagingen waar de artiest mee te maken kreeg en krijgen een virtueel plekje op de eerste rij van het optreden dat j-hope vorig jaar in Lollapalooza gaf.

De documentaire over j-hope is een van de vele BTS-projecten waar Disney+ mee komt. De concertfilm ‘BTS: Permission To Dance On Stage’ is al op de streamingsdienst te zien, net als ‘In The Soop: Friendcation’. Later dit jaar zal ook de docureeks ‘BTS Monuments: Beyond the Star’ nog op het platform verschijnen.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer