Zesde en laatste seizoen 'Cobra Kai' aangekondigd

Karen Luiken-21 januari 2023 om 12:08

Netflix heeft goed en slecht nieuws over ‘Cobra Kai’. Het slechte nieuws is dat er een einde komt aan de reeks. Maar dat gebeurt niet - en nu komt het goede nieuws - voordat er eerst een zesde seizoen gelanceerd wordt.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Twitter, waar de makers van ‘Cobra Kai’ een uitgebreide brief delen. “Ons doel is altijd geweest om ‘Cobra Kai’ op onze eigen manier te eindigen”, zo klinkt het. “We willen the Valley verlaten op het moment en de plek die wij ons hadden voorgesteld. We zijn trots en dankbaar dat we dit hebben bereikt. Het aankomende zesde seizoen wordt het slotstuk.”

De makers bedanken hun fans, die volgens hen ‘de beste ter wereld zijn’. Ze beloven dat het zesde seizoen het beste seizoen ooit wordt en zeggen zelfs dat er in de toekomst mogelijk nog meer ‘Karate Kid’-verhalen worden verteld. 'Karate Kid' is de voorganger van ‘Cobra Kai’.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer