Zesde en laatste seizoen 'Cobra Kai' aangekondigd

Karen Luiken-21 januari 2023 om 12:08

Netflix heeft goed en slecht nieuws over ‘Cobra Kai’. Het slechte nieuws is dat er een einde komt aan de reeks. Maar dat gebeurt niet - en nu komt het goede nieuws - voordat er eerst een zesde seizoen gelanceerd wordt.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Twitter, waar de makers van ‘Cobra Kai’ een uitgebreide brief delen. “Ons doel is altijd geweest om ‘Cobra Kai’ op onze eigen manier te eindigen”, zo klinkt het. “We willen the Valley verlaten op het moment en de plek die wij ons hadden voorgesteld. We zijn trots en dankbaar dat we dit hebben bereikt. Het aankomende zesde seizoen wordt het slotstuk.”

De makers bedanken hun fans, die volgens hen ‘de beste ter wereld zijn’. Ze beloven dat het zesde seizoen het beste seizoen ooit wordt en zeggen zelfs dat er in de toekomst mogelijk nog meer ‘Karate Kid’-verhalen worden verteld. 'Karate Kid' is de voorganger van ‘Cobra Kai’.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer