Zesde en laatste seizoen 'Cobra Kai' aangekondigd

Karen Luiken-21 januari 2023 om 12:08

Netflix heeft goed en slecht nieuws over ‘Cobra Kai’. Het slechte nieuws is dat er een einde komt aan de reeks. Maar dat gebeurt niet - en nu komt het goede nieuws - voordat er eerst een zesde seizoen gelanceerd wordt.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Twitter, waar de makers van ‘Cobra Kai’ een uitgebreide brief delen. “Ons doel is altijd geweest om ‘Cobra Kai’ op onze eigen manier te eindigen”, zo klinkt het. “We willen the Valley verlaten op het moment en de plek die wij ons hadden voorgesteld. We zijn trots en dankbaar dat we dit hebben bereikt. Het aankomende zesde seizoen wordt het slotstuk.”

De makers bedanken hun fans, die volgens hen ‘de beste ter wereld zijn’. Ze beloven dat het zesde seizoen het beste seizoen ooit wordt en zeggen zelfs dat er in de toekomst mogelijk nog meer ‘Karate Kid’-verhalen worden verteld. 'Karate Kid' is de voorganger van ‘Cobra Kai’.

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:00- Foto:

Reuters

Emma Watson is weer in love! De actrice is deze maand zoenend gespot met haar nieuwe lover Kieran Brown.

De lovebirds leerden elkaar volgens The Sun kennen op de Universiteit van Oxford, waar zowel Emma als Kieran momenteel studeert. “Emma studeert creatief schrijven en zijn scriptie gaat helemaal over literaire theorie”, zegt een bron. “Ze hebben dus veel om over te praten. Ze lijkt heel verliefd op Kieran.”

Vóór Kieran was Emma samen met Brandon Green. De twee werden in september 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt en zette er een dik jaar later weer een punt achter.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer