'Selling The OC' krijgt twee nieuwe seizoenen

Karen Luiken-21 januari 2023 om 09:39

Maak je borst maar nat voor een nieuwe lading luxueuze woningen en flinke porties drama. Netflix heeft een tweede en derde seizoen van ‘Selling The OC’ aangekondigd.

‘Selling The OC’ is een spin-off van ‘Selling Sunset’. Die show is een grote hit op Netflix en kent inmiddels vijf seizoenen. Een zesde en zevende seizoen zijn in aantocht.

Het was te verwachten dat ‘Selling The OC’ ook zou scoren. Dat deed het al met het eerste seizoen en gaat het waarschijnlijk ook doen met de twee seizoenen die in aantocht zijn.

In ‘Selling The OC’ breidt de Oppenheim Group zich uit naar Orange County. Daar doet een nieuw makelaarsteam er alles aan om grote strandvilla’s te verkopen aan bekende en onbekende mensen.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer