'Selling The OC' krijgt twee nieuwe seizoenen

Karen Luiken-21 januari 2023 om 09:39

Maak je borst maar nat voor een nieuwe lading luxueuze woningen en flinke porties drama. Netflix heeft een tweede en derde seizoen van ‘Selling The OC’ aangekondigd.

‘Selling The OC’ is een spin-off van ‘Selling Sunset’. Die show is een grote hit op Netflix en kent inmiddels vijf seizoenen. Een zesde en zevende seizoen zijn in aantocht.

Het was te verwachten dat ‘Selling The OC’ ook zou scoren. Dat deed het al met het eerste seizoen en gaat het waarschijnlijk ook doen met de twee seizoenen die in aantocht zijn.

In ‘Selling The OC’ breidt de Oppenheim Group zich uit naar Orange County. Daar doet een nieuw makelaarsteam er alles aan om grote strandvilla’s te verkopen aan bekende en onbekende mensen.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer