Britney Spears verandert naam in River Red

Karen Luiken-20 januari 2023 om 12:44

Britney Spears gaat niet langer door het leven als Britney Spears. De zangeres onthult dat ze haar naam heeft veranderd in River Red.

Op de Instagram-tijdlijn van Britney is sinds een paar uur een plaatje van een maan te vinden. Daar schrijft ze bij dat ze haar naam heeft veranderd in River Red. Om haar woorden kracht bij te zetten, heeft ze ook haar Instagram-bio veranderd in River Red. Het is niet duidelijk of ze haar naam ook wettelijk aan heeft laten passen.

Fans zijn in shock na de aankondiging. Op social media stromen de opmerkingen over. “Weet iemand wat het betekent? Dit is zo cryptisch”, zegt er een. Een ander denkt dat het nieuwtje betekent dat Britney binnenkort nieuwe muziek uitbrengt. “Maak me wakker als er albums worden gereleased met niet eerder uitgebrachte muziek”, zo klinkt het.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer