Dit is hoe lang alle afleveringen van 'The Last of Us' duren

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:45

De langverwachte serie ‘The Last Of Us’ is afgelopen maandag eindelijk van start gegaan. Het spektakel begon met een lange aflevering van bijna anderhalf uur. Kunnen we van alle andere afleveringen dezelfde kijkduur verwachten?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: nee, dat kunnen we niet. De eerste aflevering was met 81 minuten ook meteen de langste. De derde aflevering komt met 76 minuten in de buurt, maar de andere episodes duren allemaal niet langer dan een uur. Dit is volgens de website as de complete lijst:

  • Aflevering 1: 81 minuten
  • Aflevering 2: 53 minuten
  • Aflevering 3: 76 minuten
  • Aflevering 4: 46 minuten
  • Aflevering 5: 59 minuten
  • Aflevering 6: 59 minuten
  • Aflevering 7: 56 minuten
  • Aflevering 8: 51 minuten
  • Aflevering 9: 43 minuten

‘The Last Of Us’ is oorspronkelijk een populaire videogame, maar is nu door HBO omgevormd tot een serie. Belle Ramsey, bekend van ‘Game of Thrones’, speelt Ellie in de serie. Pedro Pascal, die je ook kunt kennen van titels als ‘Game of Thrones’ of ‘The Mandalorian’, kruipt in de huid van Joel.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer