Dit is hoe lang alle afleveringen van 'The Last of Us' duren

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:45

De langverwachte serie ‘The Last Of Us’ is afgelopen maandag eindelijk van start gegaan. Het spektakel begon met een lange aflevering van bijna anderhalf uur. Kunnen we van alle andere afleveringen dezelfde kijkduur verwachten?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: nee, dat kunnen we niet. De eerste aflevering was met 81 minuten ook meteen de langste. De derde aflevering komt met 76 minuten in de buurt, maar de andere episodes duren allemaal niet langer dan een uur. Dit is volgens de website as de complete lijst:

  • Aflevering 1: 81 minuten
  • Aflevering 2: 53 minuten
  • Aflevering 3: 76 minuten
  • Aflevering 4: 46 minuten
  • Aflevering 5: 59 minuten
  • Aflevering 6: 59 minuten
  • Aflevering 7: 56 minuten
  • Aflevering 8: 51 minuten
  • Aflevering 9: 43 minuten

‘The Last Of Us’ is oorspronkelijk een populaire videogame, maar is nu door HBO omgevormd tot een serie. Belle Ramsey, bekend van ‘Game of Thrones’, speelt Ellie in de serie. Pedro Pascal, die je ook kunt kennen van titels als ‘Game of Thrones’ of ‘The Mandalorian’, kruipt in de huid van Joel.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer