'That 90's Show' vanaf nu te zien op Netflix

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:36

Zo’n 25 jaar na de aftrap van ‘That 70’s Show’ is er nu eindelijk een vervolg. Netflix heeft de spin-off ‘That 90’s Show’ in première laten gaan.

De reeks speelt zich af in de zomer van 1995 en bevat verschillende personages en locaties die ook te zien waren in zijn voorganger ‘That 70’s Show’. Tiener Leia speelt de hoofdrol, die op bezoek gaat bij haar grootouders in Point Place, een plek waar haar nieuwe vrienden haar laten zien wat het betekent om cool te zijn.

Bekende gezichten die terugkeren zijn die van Laura Prepon (Donna), Topher Grace (Eric Forman), Kurtwood Smith (Red Forman) en Debra Jo Rupp (Kitty Forman). Verder zullen ook Mila Kunis (Jacke Burkhart) en Ashton Kushter (Michael Kelso) af en toe hun opwachting maken.

Het eerste seizoen van de spin-off bestaat uit tien afleveringen en is in zijn geheel op Netflix gezet.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer