Reboot 'Gossip Girl' krijgt geen derde seizoen

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:14

Er komt helaas geen nieuw seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot. Discovery heeft besloten de serie na twee seizoenen te annuleren, zo maakt The Hollywood Reporter bekend.

Het nieuws komt een week voor de laatste aflevering van het tweede seizoen wordt uitgezonden. In andere landen staat de show op HBO Max, bij ons op Streamz. “Het is met veel verdriet dat ik moet aankondigen dat ‘Gossip Girl’ geen vervolg krijgt op HBO Max”, zegt showrunner Josh Safran.

“We zullen het netwerk en de studio voor altijd dankbaar zijn voor hun geloof en steun, de schrijvers vanwege hun sluwe brein en behendige talent, de cast omdat ze de beste medewerkers en vrienden zijn, en de crew voor hun harde werk, toewijding en liefde voor het project. Dit was de beste set waar ik ooit heb gewerkt”, vervolgt hij.

De showrunner zegt dat er gezocht wordt naar een ander thuis voor ‘Gossip Girl’. Het lijkt erop dat de deuren dus nog niet volledig zijn gesloten. Al kan het volgens hem wel ‘een zware strijd worden’. “Dus als dit het einde is, stoppen we op ht hoogtepunt. Bedankt allemaal voor het kijken.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer