Reboot 'Gossip Girl' krijgt geen derde seizoen

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:14

Er komt helaas geen nieuw seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot. Discovery heeft besloten de serie na twee seizoenen te annuleren, zo maakt The Hollywood Reporter bekend.

Het nieuws komt een week voor de laatste aflevering van het tweede seizoen wordt uitgezonden. In andere landen staat de show op HBO Max, bij ons op Streamz. “Het is met veel verdriet dat ik moet aankondigen dat ‘Gossip Girl’ geen vervolg krijgt op HBO Max”, zegt showrunner Josh Safran.

“We zullen het netwerk en de studio voor altijd dankbaar zijn voor hun geloof en steun, de schrijvers vanwege hun sluwe brein en behendige talent, de cast omdat ze de beste medewerkers en vrienden zijn, en de crew voor hun harde werk, toewijding en liefde voor het project. Dit was de beste set waar ik ooit heb gewerkt”, vervolgt hij.

De showrunner zegt dat er gezocht wordt naar een ander thuis voor ‘Gossip Girl’. Het lijkt erop dat de deuren dus nog niet volledig zijn gesloten. Al kan het volgens hem wel ‘een zware strijd worden’. “Dus als dit het einde is, stoppen we op ht hoogtepunt. Bedankt allemaal voor het kijken.”

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer