Reboot 'Gossip Girl' krijgt geen derde seizoen

Karen Luiken-20 januari 2023 om 07:14

Er komt helaas geen nieuw seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot. Discovery heeft besloten de serie na twee seizoenen te annuleren, zo maakt The Hollywood Reporter bekend.

Het nieuws komt een week voor de laatste aflevering van het tweede seizoen wordt uitgezonden. In andere landen staat de show op HBO Max, bij ons op Streamz. “Het is met veel verdriet dat ik moet aankondigen dat ‘Gossip Girl’ geen vervolg krijgt op HBO Max”, zegt showrunner Josh Safran.

“We zullen het netwerk en de studio voor altijd dankbaar zijn voor hun geloof en steun, de schrijvers vanwege hun sluwe brein en behendige talent, de cast omdat ze de beste medewerkers en vrienden zijn, en de crew voor hun harde werk, toewijding en liefde voor het project. Dit was de beste set waar ik ooit heb gewerkt”, vervolgt hij.

De showrunner zegt dat er gezocht wordt naar een ander thuis voor ‘Gossip Girl’. Het lijkt erop dat de deuren dus nog niet volledig zijn gesloten. Al kan het volgens hem wel ‘een zware strijd worden’. “Dus als dit het einde is, stoppen we op ht hoogtepunt. Bedankt allemaal voor het kijken.”

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Ontdek meer