De winter sluit je dit jaar af met Snowclash

Karen Luiken-19 januari 2023 om 07:48

Hoe sluit je de winter beter af dan met een vakantie in de sneeuw? Wintersportliefhebbers kunnen in de week van 1 tot en met 8 april mee met Snowclash, een trip waar het beste van twee werelden samenkomt: skiën en feesten.

Snowclash wordt omschreven als dé afsluiter van de winter voor de Belgen in de Franse Alpen. Tijdens de reis worden er iedere dag allerlei activiteiten georganiseerd, zowel op als rondom de piste. Denk aan waterskiën, Mario Kart, een poolparty en freestyle shows.

Na al dat gesport zin in een biertje? Dan kun je door naar de après-ski, waar je kunt dansen tijdens optredens van Kate Ryan, Pat Krimson, Flavour Drop, 5NAPBACK, WLC, C-Man, Arthur Lewis, Unregular, Toulouse en vele anderen.

Het hele festijn vindt plaats in Les Arcs, een gebied gelegen in Frankrijk tegen de grens met Italië. Je vindt er 200 kilometer aan piste, waaronder 104 kilometer aan blauwe pistes, 70 kilometer aan rode en 26 kilometer aan zwarte. Allemaal te bereiken door 52 verschillende skiliften.

Wil jij hier bijzijn? Via deze link kun je voor nog geen 500 euro een early bird ticket kopen. Inclusief skipas, zeven overnachtingen, spectaculaire winter games en een fantastische après-ski!

Inschrijvingen voor The Graduates 2024 vanaf nu geopend!

Karen Luiken-03 december 2023 om 15:00

Nog geen zomerplannen? Vanaf nu heb je ze wel! Van 31 augustus tot en met 7 september kun je weer mee met een nieuwe editie van The Graduates, een jongerentrip naar Lloret de Mar vol plezier, feest en heel veel goede muziek. Inschrijven kan vanaf vandaag.

The Graduates vormt al zeven jaar het decor voor dé party trip voor jongeren. Iedereen die meegaat, kan een week vol spektakel verwachten. Denk aan exclusieve toegang tot geprivatiseerde clubs, tal van special guests en artiesten, exclusieve pool parties en zalige activiteiten. En dat allemaal voor studentenprijsjes!

Over de line-up van de komende editie is nog niks bekend, maar als we naar voorgaande jaren kijken, kan het bijna niet fout gaan. Kraantje Pappie, Jebroer, Used, Pauline Slangen, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, 5NAPBACk, Arthur Lewis, Unregular, Nina Black, Tola OG en Pombak. Ze waren er allemaal bij.

Inschrijven voor de trip kan vanaf vandaag. Meer info vind je hier!

Feest en pistes: dit is Sneeuwstorm 2024

Karen Luiken-02 november 2023 om 09:00

Wat krijg je als je sneeuw, een hele berg goede artiesten en de Franse Alpen met elkaar combineert? Feest! In de lesvrije week van 3 tot en met 10 februari 2024 staat er een nieuwe editie van Sneeuwstorm op de planning.

Sneeuwstorm trekt aan het begin van het nieuwe jaar alweer voor de vijfde keer over de Frans Alpen. Vakantiegangers die meegaan, kunnen zeven dagen lang feestgedruis, skiplezier en winterspektakel verwachten.

Het evenement vindt plaats in Tignes, een skiresort dat samen met Val d’Isère het skigebied van Espace Killy vormt. Er is meer dan 300 kilometer aan piste, verdeeld over 156 verschillende pistes, met een gemiddelde hoogte van 2.000 meter. Sneeuw is gegarandeerd!

Naast skiën, snowboarden en sleeën kun je tijdens Sneeuwstorm ook voor andere activiteiten in Tignes terecht. Tussen 3 en 10 februari wordt er een freestyle clinic georganiseerd, kun je slalommen, is er een pool party, een altitude rave, kun je snow tuben én is er de journey of sound.

Zin in een feestje? Daar zorgen de artiesten voor! Achter de dj-booth van Sneeuwstorm staan onder anderen Andromedik, Klaps, Primate, Séa, Basstripper, Captain Bass, Jaen en Maze. TAGMAG zal dit jaar ook langskomen!

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we. Meer informatie vind je via deze website. Tickets bestel je hier.