Vervolg horrorfilm 'M3GAN' aangekondigd

Karen Luiken-19 januari 2023 om 07:23

De horror ‘M3GAN’ draait pas net in de bioscoop, maar kan nu al rekenen op een vervolg. Variety maakt bekend dat er een sequel van de horror in de maak is.

Plotdetails van het vervolg zijn nog niet bekend, maar we weten inmiddels wel dat Allison Williams, die Gemma speelt in de horrofilm, terug zal keren. Hetzelfde geldt voor Violet McGraw, de actrice die verantwoordelijk is voor de rol van Cady. Scenarist Akela Cooper klimt opnieuw in de pen voor het schrijven van het verhaal.

“Nadat ik de film voor het eerst zag, hadden we al meteen een goed gevoel dat we een gevolg zouden kunnen maken”, zegt producer Jason Blum tegen Variety. “We hebben onze hoofdregel overtreden en praatten al over een vervolg nog voordat de film werd uitgebracht.”

‘M3GAN’ gaat over een levensechte pop die ontworpen is door de briljante speelgoedroboticus Gemma. Als Gemma onverwachts voor haar nichtje Cady moet zorgen, besluit ze haar M3GAN-prototype aan haar te koppelen. Met alle gevolgen van dien.

Het vervolg op de eerste film wordt in 2025 verwacht.

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer