Vervolg horrorfilm 'M3GAN' aangekondigd

Karen Luiken-19 januari 2023 om 07:23

De horror ‘M3GAN’ draait pas net in de bioscoop, maar kan nu al rekenen op een vervolg. Variety maakt bekend dat er een sequel van de horror in de maak is.

Plotdetails van het vervolg zijn nog niet bekend, maar we weten inmiddels wel dat Allison Williams, die Gemma speelt in de horrofilm, terug zal keren. Hetzelfde geldt voor Violet McGraw, de actrice die verantwoordelijk is voor de rol van Cady. Scenarist Akela Cooper klimt opnieuw in de pen voor het schrijven van het verhaal.

“Nadat ik de film voor het eerst zag, hadden we al meteen een goed gevoel dat we een gevolg zouden kunnen maken”, zegt producer Jason Blum tegen Variety. “We hebben onze hoofdregel overtreden en praatten al over een vervolg nog voordat de film werd uitgebracht.”

‘M3GAN’ gaat over een levensechte pop die ontworpen is door de briljante speelgoedroboticus Gemma. Als Gemma onverwachts voor haar nichtje Cady moet zorgen, besluit ze haar M3GAN-prototype aan haar te koppelen. Met alle gevolgen van dien.

Het vervolg op de eerste film wordt in 2025 verwacht.

'Despicable Me 4' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:41

De nieuwste trailer van de vierde film in de populaire ‘Despicable Me’-animatiereeks is verschenen. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat je van de Minions gewend bent: heel veel chaos!

‘Despicable Me 4’ gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

De film is vanaf 1 juli op het witte doek te zien.

Fans krijgen voorproefje van nieuwe 'Superman'-film

Karen Luiken-07 mei 2024 om 06:52

Fans van ‘Superman’ hebben een cadeautje gekregen van DC Studios. Het productiebedrijf heeft met een gloednieuwe foto een eerste blik op David Corenswet als Superman gedeeld.

Op het beeld is Superman zittend te zien terwijl hij zijn iconische rode laarzen aantrekt. Achter hem bevindt zich een groot raam dat uitzicht biedt op de fictieve stad Metropolis, die wordt aangevallen door buitenaards leven.

De release van de nieuwe ‘Superman’-film staat gepland voor 11 juli 2025. Het project is zowel geschreven als geregisseerd door James Gunn en wordt de eerste speelfilm in een langverwacht nieuw DC-universum.

David Corenswet speelt Superman (aka Clark Kent), Rachel Brosnahan kruipt in de huid van Lois Lane en Nicholas Hoult is verantwoordelijk voor de rol van Lex Luthor.

Ontdek meer