Jelle Florizoone start OnlyFans met zijn vriend

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 10:17

De Vlaamse acteur Jelle Florizoone, vooral bekend uit ‘Familie’ en ‘ROX’, start op Valentijnsdag met een OnlyFans-account. Daarop zullen hij en zijn vriend Amir regelmatig pikante content plaatsen.

In een interview met TV Familie praat de 27-jarige Jelle over zijn plannen om een OnlyFans-account aan te maken samen met zijn vriend Amir. De twee maakten het nieuws bekend via sociale media: “Oké jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, klinkt het.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons té straight forward. Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op insta maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, klinkt het bij Jelle aan TV Familie.

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen”, gaat hij verder. “We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Ons publiek is er precies al helemaal klaar voor”.

Maar het is dus nog een klein maandje wachten. Vanaf 14 februari vind je Jelle en Amir dus op OnlyFans!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer