Jelle Florizoone start OnlyFans met zijn vriend

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 10:17

De Vlaamse acteur Jelle Florizoone, vooral bekend uit ‘Familie’ en ‘ROX’, start op Valentijnsdag met een OnlyFans-account. Daarop zullen hij en zijn vriend Amir regelmatig pikante content plaatsen.

In een interview met TV Familie praat de 27-jarige Jelle over zijn plannen om een OnlyFans-account aan te maken samen met zijn vriend Amir. De twee maakten het nieuws bekend via sociale media: “Oké jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, klinkt het.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons té straight forward. Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op insta maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, klinkt het bij Jelle aan TV Familie.

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen”, gaat hij verder. “We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Ons publiek is er precies al helemaal klaar voor”.

Maar het is dus nog een klein maandje wachten. Vanaf 14 februari vind je Jelle en Amir dus op OnlyFans!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer