Jelle Florizoone start OnlyFans met zijn vriend

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 10:17

De Vlaamse acteur Jelle Florizoone, vooral bekend uit ‘Familie’ en ‘ROX’, start op Valentijnsdag met een OnlyFans-account. Daarop zullen hij en zijn vriend Amir regelmatig pikante content plaatsen.

In een interview met TV Familie praat de 27-jarige Jelle over zijn plannen om een OnlyFans-account aan te maken samen met zijn vriend Amir. De twee maakten het nieuws bekend via sociale media: “Oké jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, klinkt het.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons té straight forward. Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op insta maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, klinkt het bij Jelle aan TV Familie.

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen”, gaat hij verder. “We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Ons publiek is er precies al helemaal klaar voor”.

Maar het is dus nog een klein maandje wachten. Vanaf 14 februari vind je Jelle en Amir dus op OnlyFans!

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Ontdek meer