Jelle Florizoone start OnlyFans met zijn vriend

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 10:17

De Vlaamse acteur Jelle Florizoone, vooral bekend uit ‘Familie’ en ‘ROX’, start op Valentijnsdag met een OnlyFans-account. Daarop zullen hij en zijn vriend Amir regelmatig pikante content plaatsen.

In een interview met TV Familie praat de 27-jarige Jelle over zijn plannen om een OnlyFans-account aan te maken samen met zijn vriend Amir. De twee maakten het nieuws bekend via sociale media: “Oké jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, klinkt het.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons té straight forward. Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op insta maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, klinkt het bij Jelle aan TV Familie.

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen”, gaat hij verder. “We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Ons publiek is er precies al helemaal klaar voor”.

Maar het is dus nog een klein maandje wachten. Vanaf 14 februari vind je Jelle en Amir dus op OnlyFans!

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer