Jelle Florizoone start OnlyFans met zijn vriend

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 10:17

De Vlaamse acteur Jelle Florizoone, vooral bekend uit ‘Familie’ en ‘ROX’, start op Valentijnsdag met een OnlyFans-account. Daarop zullen hij en zijn vriend Amir regelmatig pikante content plaatsen.

In een interview met TV Familie praat de 27-jarige Jelle over zijn plannen om een OnlyFans-account aan te maken samen met zijn vriend Amir. De twee maakten het nieuws bekend via sociale media: “Oké jullie hebben er allemaal om gevraagd. 14 februari, Valentijnsdag, OnlyFans. Vertel het verder”, klinkt het.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons té straight forward. Er zullen dingen op komen die eventueel niet mogen op insta maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op. We willen dichter bij de mensen staan. Mede omdat we merken dat er vraag naar is”, klinkt het bij Jelle aan TV Familie.

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen”, gaat hij verder. “We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Ons publiek is er precies al helemaal klaar voor”.

Maar het is dus nog een klein maandje wachten. Vanaf 14 februari vind je Jelle en Amir dus op OnlyFans!

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Liam Payne had drugs in lichaam bij overlijden

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:34

Liam Payne had meerdere soorten drugs in zijn lichaam toen hij afgelopen woensdag overleed na een val van een balkon bij een hotel in Argentinië. Dat blijkt volgens ABC News uit toxicologisch onderzoek.

In het lichaam van Liam zijn cocaïne, roze cocaïne, crack en een kalmeringsmiddel aangetroffen. Volgens bronnen lag er in zijn hotelkamer een pijpje om de drugs mee te kunnen roken.

Het vermoeden dat Liam verdovende middelen zou hebben gebruikt vlak voor de fatale val, was er al. Een hotelmedewerker van het hotel waar Liam sliep, had de hulpdiensten gebeld vanwege een ‘agressieve man die mogelijk onder invloed was van drugs of alcohol’.

Ontdek meer