Disney dropt cover van nieuwe 'The Little Mermaid'-boek

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 09:13

In mei kunnen we eindelijk gaan kijken naar Disney's 'The Little Mermaid', een live-action-verfilming van het populaire sprookje van Hans Christian Andersen. Naast de film zal er ook een kinderboek uitkomen en daar dropte Disney nu ook alvast een eerste illustratie van, mét Halle Bailey als Ariel!

Het kinderboek 'The Little Mermaid: Make a Splash' vertelt het gekende verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die mooi en moedig is en nieuwsgierig is. Ariel sluit een pact met de boze zeeheks Ursula nadat ze prins Eric heeft ontmoet, waardoor ze het leven op het droge kan ervaren, maar uiteindelijk haar leven en de troon van haar vader in gevaar brengt.

Online werd de cover van het boek alvast gedeeld en de reacties gingen meteen alle kanten uit. Sommigen zijn blij met de nieuwe look van Ariel en haar vriendjes, anderen zijn er dan weer falikant tegen.

Bekijk de hele cover hieronder en check Disney's 'The Little Mermaid' vanaf 22 mei in de bioscoop!

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer