Disney dropt cover van nieuwe 'The Little Mermaid'-boek

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 09:13

In mei kunnen we eindelijk gaan kijken naar Disney's 'The Little Mermaid', een live-action-verfilming van het populaire sprookje van Hans Christian Andersen. Naast de film zal er ook een kinderboek uitkomen en daar dropte Disney nu ook alvast een eerste illustratie van, mét Halle Bailey als Ariel!

Het kinderboek 'The Little Mermaid: Make a Splash' vertelt het gekende verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die mooi en moedig is en nieuwsgierig is. Ariel sluit een pact met de boze zeeheks Ursula nadat ze prins Eric heeft ontmoet, waardoor ze het leven op het droge kan ervaren, maar uiteindelijk haar leven en de troon van haar vader in gevaar brengt.

Online werd de cover van het boek alvast gedeeld en de reacties gingen meteen alle kanten uit. Sommigen zijn blij met de nieuwe look van Ariel en haar vriendjes, anderen zijn er dan weer falikant tegen.

Bekijk de hele cover hieronder en check Disney's 'The Little Mermaid' vanaf 22 mei in de bioscoop!

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:00- Foto:

Reuters

Emma Watson is weer in love! De actrice is deze maand zoenend gespot met haar nieuwe lover Kieran Brown.

De lovebirds leerden elkaar volgens The Sun kennen op de Universiteit van Oxford, waar zowel Emma als Kieran momenteel studeert. “Emma studeert creatief schrijven en zijn scriptie gaat helemaal over literaire theorie”, zegt een bron. “Ze hebben dus veel om over te praten. Ze lijkt heel verliefd op Kieran.”

Vóór Kieran was Emma samen met Brandon Green. De twee werden in september 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt en zette er een dik jaar later weer een punt achter.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer