Disney dropt cover van nieuwe 'The Little Mermaid'-boek

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 09:13

In mei kunnen we eindelijk gaan kijken naar Disney's 'The Little Mermaid', een live-action-verfilming van het populaire sprookje van Hans Christian Andersen. Naast de film zal er ook een kinderboek uitkomen en daar dropte Disney nu ook alvast een eerste illustratie van, mét Halle Bailey als Ariel!

Het kinderboek 'The Little Mermaid: Make a Splash' vertelt het gekende verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die mooi en moedig is en nieuwsgierig is. Ariel sluit een pact met de boze zeeheks Ursula nadat ze prins Eric heeft ontmoet, waardoor ze het leven op het droge kan ervaren, maar uiteindelijk haar leven en de troon van haar vader in gevaar brengt.

Online werd de cover van het boek alvast gedeeld en de reacties gingen meteen alle kanten uit. Sommigen zijn blij met de nieuwe look van Ariel en haar vriendjes, anderen zijn er dan weer falikant tegen.

Bekijk de hele cover hieronder en check Disney's 'The Little Mermaid' vanaf 22 mei in de bioscoop!

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer