Disney dropt cover van nieuwe 'The Little Mermaid'-boek

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 09:13

In mei kunnen we eindelijk gaan kijken naar Disney's 'The Little Mermaid', een live-action-verfilming van het populaire sprookje van Hans Christian Andersen. Naast de film zal er ook een kinderboek uitkomen en daar dropte Disney nu ook alvast een eerste illustratie van, mét Halle Bailey als Ariel!

Het kinderboek 'The Little Mermaid: Make a Splash' vertelt het gekende verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die mooi en moedig is en nieuwsgierig is. Ariel sluit een pact met de boze zeeheks Ursula nadat ze prins Eric heeft ontmoet, waardoor ze het leven op het droge kan ervaren, maar uiteindelijk haar leven en de troon van haar vader in gevaar brengt.

Online werd de cover van het boek alvast gedeeld en de reacties gingen meteen alle kanten uit. Sommigen zijn blij met de nieuwe look van Ariel en haar vriendjes, anderen zijn er dan weer falikant tegen.

Bekijk de hele cover hieronder en check Disney's 'The Little Mermaid' vanaf 22 mei in de bioscoop!

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Ontdek meer