'Babylon' speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 09:03

Nog op zoek naar een leuke en boeiende filmtip tijdens deze koude winterdagen? Dan is de nieuwe bioscoopfilm 'Babylon' misschien wel iets voor jou! En die speelt vanaf vandaag in de Belgische bioscopen.

'Babylon' geregisseerd door Damien Chazelle, is een origineel epos dat zich afspeelt in het Los Angeles van 1920 onder leiding van Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva, met een ensemble cast waaronder Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart. Het is een verhaal van buitensporige ambitie en excessieve uitspattingen, en volgt de opkomst en ondergang van meerdere personages in een tijdperk van ongeremde decadentie en corruptie in het vroege Hollywood.

Check hieronder de trailer en ga 'm nu zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

‘Inside Out 2’ is meest succesvolle Pixar-film ooit

Karen Luiken-11 juli 2024 om 06:59

Het houdt niet op met de records die ‘Inside Out 2’ verbreekt. De animatiefilm heeft wereldwijd maar liefst 1,25 miljard dollar opgehaald en is daarmee officieel de meest succesvolle Pixar-film in de geschiedenis.

Het vorige Pixar-record stond op naam van ‘Incredibles 2’, een film uit 2018 die wereldwijd 1,24 miljard dollar in het laatje bracht.

Kijken we verder dan alleen naar de animatiefilms van Pixar, dan staat ‘Inside Out 2’ op de vierde plek van meest succesvolle animatiefilms ooit. ‘Frozen 2’ staat met een opbrengst van 1,45 miljard op de eerste plek, ‘The Super Mario Bros. Movie’ met 1,36 miljard op de tweede plek en ‘Frozen’ met 1,27 miljard op de derde plek.

Ontdek meer