Selena Gomez heeft goed nieuws voor fans van 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-18 januari 2023 om 07:45

De cast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er een wereldberoemd lid bij. Selena Gomez maakt in een filmpje bekend dat niemand minder dan Meryl Stryp een rol gaat spelen in het derde seizoen van de serie.

De aankondiging wordt gedaan in een video op social media. Daarin is Selena samen met haar collega’s Steve Martin, Martin Short en Paul Rudd op de set te zien. Zij keren allemaal terug voor het derde seizoen. Maar uit het filmpje blijkt ook dat de cast er in het derde seizoen een nieuw lid bij krijgt: Meryl Streep.

Het tweede seizoen van 'Only Murders in the Building' staat al een tijdje op Disney+. Daarin zien we hoe Charles, Oliver en Mabel na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger hard hun best doen om haar moordenaar te ontmaskeren. Wat ze daarbij echter niet kunnen voorkomen, zijn drie ongelukkige complicaties: het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen verschijnt.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer