Lil Kleine mag zijn zoontje weer zien

Karen Luiken-18 januari 2023 om 07:19

Lil Kleine mag zijn zoontje weer zien. De rechter heeft in de rechtbank besloten dat de rapper twee keer per week met de 3-jarige Lío mag FaceTimen.

Jorik, zoals de artiest echt heet, stond gisteren samen met zijn ex Jaimie Vaes in de rechtbank voor een omgangsregeling voor hun zoontje. De rapper, die Lío al een jaar niet gezien heeft, spande de zaak aan.

Het contact tussen Jorik en zijn kind begint bij twee keer per week FaceTimen. Later kan hij ook onder begeleiding face to face met zijn zoontje zijn, in Nederland of in Ibiza, waar Jaimie woont.

Jorik is blij met de uitspraak. "Voor hem was het belangrijk dat er hier een begin wordt gemaakt”, zegt zijn advocaat Kim Beumer volgens RTL Boulevard. “De zaak speelde zich af achter gesloten deuren omdat er een jong kind bij is betrokken."

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer