Lil Kleine mag zijn zoontje weer zien

Karen Luiken-18 januari 2023 om 07:19

Lil Kleine mag zijn zoontje weer zien. De rechter heeft in de rechtbank besloten dat de rapper twee keer per week met de 3-jarige Lío mag FaceTimen.

Jorik, zoals de artiest echt heet, stond gisteren samen met zijn ex Jaimie Vaes in de rechtbank voor een omgangsregeling voor hun zoontje. De rapper, die Lío al een jaar niet gezien heeft, spande de zaak aan.

Het contact tussen Jorik en zijn kind begint bij twee keer per week FaceTimen. Later kan hij ook onder begeleiding face to face met zijn zoontje zijn, in Nederland of in Ibiza, waar Jaimie woont.

Jorik is blij met de uitspraak. "Voor hem was het belangrijk dat er hier een begin wordt gemaakt”, zegt zijn advocaat Kim Beumer volgens RTL Boulevard. “De zaak speelde zich af achter gesloten deuren omdat er een jong kind bij is betrokken."

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer