Seks op eerste date in nieuw programma 'Sex At First Date'

Karen Luiken-17 januari 2023 om 16:22

Vraag ons niet hoe, maar programmamakers slagen er iedere keer weer in om steeds vreemdere tv-formats te verzinnen. Na ‘Married At First Sight’, de Engelse versie van ‘Blind Getrouwd’, is er in het Verenigd Koninkrijk nu het programma ‘Sex At First Sight’ in de maak. En dat is precies wat je ervan verwacht.

In de datingshow worden singles aangemoedigd om seks te hebben tijdens hun eerste date. Ze worden online voorgesteld aan een andere vrijgezellen en leren elkaar kennen met seksspeeltjes. Die besturen ze op afstand met behulp van Bluetooth.

Als de deelnemers de intimiteit leuk vinden en kunnen genieten van de virtuele seksuele ontmoeting met de ander, kunnen ze elkaar in real life ontmoeten. Ze gaan met elkaar op date en beslissen dan of ze elkaar inderdaad leuk genoeg vinden om verder te gaan.

Het programma zal op Channel 4 worden uitgezonden, maar moet eerst nog officieel groen licht krijgen.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Ontdek meer