Seks op eerste date in nieuw programma 'Sex At First Date'

Karen Luiken-17 januari 2023 om 16:22

Vraag ons niet hoe, maar programmamakers slagen er iedere keer weer in om steeds vreemdere tv-formats te verzinnen. Na ‘Married At First Sight’, de Engelse versie van ‘Blind Getrouwd’, is er in het Verenigd Koninkrijk nu het programma ‘Sex At First Sight’ in de maak. En dat is precies wat je ervan verwacht.

In de datingshow worden singles aangemoedigd om seks te hebben tijdens hun eerste date. Ze worden online voorgesteld aan een andere vrijgezellen en leren elkaar kennen met seksspeeltjes. Die besturen ze op afstand met behulp van Bluetooth.

Als de deelnemers de intimiteit leuk vinden en kunnen genieten van de virtuele seksuele ontmoeting met de ander, kunnen ze elkaar in real life ontmoeten. Ze gaan met elkaar op date en beslissen dan of ze elkaar inderdaad leuk genoeg vinden om verder te gaan.

Het programma zal op Channel 4 worden uitgezonden, maar moet eerst nog officieel groen licht krijgen.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer