Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'The Mandalorian'-seizoen

Dieter Blarinckx-17 januari 2023 om 13:20

Goed nieuws voor de fans van de ultrapopulaire 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian', want Disney en Lucasfilm dropten immers zopas de eerste trailer van het nieuwe seizoen! Daarnaast maakten ze ook bekend vanaf wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.

Het derde seizoen van de veelbesproken serie zal in totaal uit zo’n acht afleveringen bestaan. Deze zullen vanaf 1 maart iedere woensdag gedropt worden op Disney+.

Opnieuw volgen we de Mandolorian en Baby Yoda naar de verste uithoeken van het heelal. Dit seizoen staat grotendeels in het teken van de reis naar Mandalore, waar de Mandalorian bepaalde overtredingen moet gaan uitleggen. En natuurlijk is Grogu (Baby Yoda) ook weer van de partij als zijn trouwe metgezel!

Check hieronder de trailer en start vanaf 1 maart met streamen via Disney+:

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Het derde seizoen van 'Outer Banks' is vanaf 23 februari te zien.

Ontdek meer